Başbakan Davutoğlu’nun Çocuk Sevgisi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yol kenarında bekleyen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncak dağıttı.Terörist saldırı sonucu evlerinde şehit edilen polisler Okan Acar ile Feyyaz Yumuşak için Ceylanpınar...

Başbakan Davutoğlu’nun Çocuk Sevgisi
banner98
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde yol kenarında bekleyen çocuklarla yakından ilgilenerek onlara oyuncak dağıttı.
Terörist saldırı sonucu evlerinde şehit edilen polisler Okan Acar ile Feyyaz Yumuşak için Ceylanpınar ilçesine gelen Başbakan Davutoğlu’nun ilk durağı Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. İlçe Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulunan Başbakan Davutoğlu, buradan ilçe belediye binasına kadar yürüdü. Davutoğlu, yol kenarındaki çocukları severek çeşitli oyuncaklar dağıttı. Yoğun güvenlik önlemleri altında belediye binasına kadar olan bölümü yaya olarak yürüyen Davutoğlu, yoldaki vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Belediye binasının balkonundan halka seslenen Davutoğlu, konuşmasının ardından helikopterle Şanlıurfa’ya doğru hareket etti.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 06:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0