banner101

Bağcılar Belediyesinin BESYO kursları 19 öğrenciyi üniversiteli yaptı

Bağcılar Belediyesinin BESYO kursları 19 öğrenciyi üniversiteli yaptı

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bağcılar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından çeşitli üniversitelerdeki Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda (BESYO) okumak isteyen gençler için açılan ücretsiz kurslar öğrencileri hayallerine kavuşturdu.

Göztepe Spor Kompleksi'nde gerçekleşen kurslarda yorucu bir dönem geçiren gençler, üniversitelerin yetenek sınavlarını kazandı. Geçen yılki 13 öğrencinin ardından bu sene de 6 öğrenci parkurlarda aldıkları yüksek puanlarla istedikleri bölümlere yerleşti.

Hayallerine kavuşmanın mutluluğun yaşayan öğrenciler, çoğunluğu İstanbul'da olmak üzere Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinde rekreasyon, antrenörlük ile beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümlerinde okumaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, başarılı öğrencileri tebrik ederek, gençlerin hedeflerine ulaşmaları için her türlü desteği sunduklarını, bundan sonra da ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0