ASAROĞLU BURSA’NIN JANDARMASI MI?

ManşetX yazarı Behlül, ASAROĞLU BURSA'NIN JANDARMASI MI? isimli yazısı ile Bursa ve Ankara'da gündem oldu.

ASAROĞLU BURSA’NIN JANDARMASI MI?
banner98

ManşetX Gazetesi yazarı Behlül'ün yazdığı ASAROĞLU BURSA'NIN JANDARMASI MI yazısı Bursa ve Ankara'da büyük ses getirdi. Behlül'ün, Nezir Asaroğlu'nun manifaturacılıktan, gazete patronluğuna giden yolculuğunda, Nezir Asaroğlu'nun kişisel ilişkilerini mercek altına alan yazısındaki bazı satırbaşları oldukça dikkat çekiciydi.

İŞTE BEHLÜL'ÜN FIRTINALAR KOPARAN O YAZISI

ASAROĞLU BURSA’NIN JANDARMASI MI?

Surda bir gedik açtık, mukaddes mi mukaddes.

Ey kahpe rüzgar, artık ne yandan esersen es.

Üstadın hafızalara kazınan gençliğe hitabesinden bu söz.

Niye söyledim?

Çünkü, Bursa medyasında açılan gedik Ankara’da konuşuluyor. Açılan gediğin içerisinden giren girene.

Ankara’nın hafızası güçlüdür. Metropol şehirlerde medyalar mercek altındadır. Kimin nereden geldiği unutulmaz. İki kişinin arsında olan bir konuya kim neden karışır ki?

İşte asıl soru bu. Kenan Kibar’ın Bursa medyasını yapılandırma istek ve görevi Hikmet Şahin döneminden beri konuşulur. Kendisiyle ilgili konular şu ana kadar hiç gündeme getirilmemiştir. Çünkü Kenan’ın jandarmaları vardır. Bu Jandarmalar tehdit eder, terbiye etmeye çalışırlar. Bu jandarmalar kimdir diye merak edilir. Ta ki gazetemiz kendisiyle ilgili bir yazı yazana kadar. Yazı yazılınca ses NEZİR ASAROĞLU ve saz arkadaşlarından geldi.

A.B.D’ nin dünyanın jandarmalığına soyunduğunu biliyorduk ama Asaroğlu’nun, Bursa’nın jandarmalığına soyunduğunu bilmiyorduk.

Mesala ; Yeşilyayla’da manifaturacılık yaparken, Olay Medya’ya TMSF’nin atadığı kişi olarak giden Asaroğlu’nun arkasında Kenan Kibar var mıdır? Jandarmalık ondan mıdır?

Olay Gazetesi Çağlar’a geçerken, çalışanların maaşlarına zam yapılıp sonra tazminatları kendi kendilerine ödettirilip, işten atılırken bu projede üst akıl Kenan Kibar mıdır?

Olay Medya anlaşma yaparak Iphone telefon aldığı zaman bu telefonlardan kendisine ve yakın arkadaşı Kenan Kibar’a da almış mıdır?

Olay Gazetesi’nde göreve gelirken kasada ne kadar para, depoda ne kadar kâğıt vardı? Ayrılırken kasaya ne bıraktın, depo da ne kadar kâğıt kaldı?

Gerçek Gazetesi’ni çıkarırken, Kenan Kibarın taahhüdü var mıydı? Sonra bunu neden yapıyoruz,  Gerçek Gazetesi’ni başkasının yanında çalışarak neden çıkarıyorsun, kendisine “gazete kur” destekleyeyim demiş midir?

 İşte bu yaşananlar kendisine jandarma rolünü oynama rolü vermiş olacak ki, Bursa Valisi’ni, gazetecilik adı altında 15 Temmuz sorularıyla yargılamaya çalışacak. Asaroğlu her şeyi bilecek, bu devletin aklıyla dalga geçip hedef gösterecek. Sanki valiyi buraya atayan erk bir şey bilmiyordu. Kendisi jandarmalık oynayacak.

Bu jandarmalık rolü siyaseten daha fazla “o milletvekili, bu belediye başkanı diğeri il başkanı olmalı” diye sosyal medyada klavye şövalyeliği yapacak ama gerçekler acı. Sayın Asaroğlu AK Parti sizi sahi neden ihraç etti? Sizin bu partide üyeliğinize bile tahammül edilmedi. Çünkü orada da jandarma rolü oynadınız.

“Hoca efendiye laf söyletmem” diye google yazdığınız zaman bir beyanatınız çıkıyor. Bu güne kadar çıkıp ta ben yanıldım bile diyemediniz. “ABD’de hoca efendiye laf söyletmem” dediniz, haini ziyaret ederken. Senin yaptığın doğru!!!!  Birde üstüne üstlük üstünüze vazife olmayan Kenar Kibar seviciliğiniz doğru öylemi? Sor bakalım Kenan Kibar’ın çalıştığı firmalardan kaçı FETÖ’den tutuklandı.

Siz cevap verin bakalım hangi belediyeye fatura kesiyorsunuz? 

Kenan Kibar’ın bunda rolü ne?

Bizim gazetenin teklif verdiği yazıyı para istiyor diye paylaşırken, kendinizin verdiği teklifi ve faturaları neden yazmıyorsunuz?

Bizim firmamız faturasını kesip, devlete vergisini verip, karşılığında hizmet veriyorsa, size anormal gelen ne?

Çalıştığımız firmalara müptezel derken, senin çalıştığın firmalarda öylemi oluyor, ya da sen farklımı çalışıyorsun?

Teklif vermeden faturasız mı çalışıyorsun. Yürekliysen sende belediyeye kestiğin faturaları açıkla bize

İşin daha vahimi, konu gazetemiz sahibiyle ilgiliyken siz adamın ailesini bile işin içine kattınız. Bak yinede biz çocuklarını nerede okuttun demiyoruz. Bize ne. Ya da eşin şurada çalışıyor,  öğretmen memur ya da sekreter demiyoruz. Ya da senin özel hayatın bizi hiç ilgilendirmiyor. Hayatta insanın önüne ne çıkar bilemezsin. Allah insanı evlatla, eşle malla imtihan eder. Allah muhafaza….

Şu Bursa'da Nezir Asaroğlu olarak kavga etmediğin kim var Allah aşkına?

Siyaseti ve medyayı dizayn etme çaban niye?

Kavgasız olduğun bir tek Kenan Kibar var,  onu da zaman gösterecek.

En son jandarmalık görevini Ayhan Salman’ı Osmangazi Belediye Başkanı olarak önererek yaptın. Bu senin görevin değil ki. Sen bu PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİN         !!!!! kabul et….

Çok doğrucu isen, adilsen, Bursa belediyelerinde tek borcu olmayan Osmangazi’dir. Sahi onu niye eleştiriyorsun?

Bu partide bütün eleştirilere rağmen, Suriyeli adayı manşete çekip,öven biriyken, sonradan çıkan belgeleri görünce, neden bu aday yanlış demedin?Onu demelisin. Asıl jandarmalık bunu gerektirir.

Ha bir de AK Parti seni İHRAÇ etti. Hem de disiplin kurulu kararıyla.

İşin aslı şu; jandarmanın görevi,yurt içinde özellikle kırsalda bir tür polis olarak,  genel güvenliği ve kamu düzenini korumak.Soyunduğun bu görevde Nezir Asaroğlu olarak, kamu düzenini bozuyorsun.

Ve bunu Ankara biliyor.

OTUR YERİNE!!!! SIFIR….

Bu arada Türk ve İslam toplumunda kişinin eşiyle, çocuğuyla uğraşılmaz. Erkekçe teke tek güreşilir.

Haftaya da Kibar Feyzo,Yıldızlarda Kayar,Teke’den süt çıkmaz.Buğday’lar da başak döker, Mıstafanın maceraları yazısıyla buluşmak üzere.

Selamlar….

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0