Alanyalı Şehit Polis İçin Taziye Çadırı Kuruldu

Mardin’in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın Antalya’nın Alanya ilçesindeki baba ocağına Türk bayrağı asılarak, taziye çadırı kuruldu.Midyat ilçesinde şüphe...

Alanyalı Şehit Polis İçin Taziye Çadırı Kuruldu
banner98
Mardin’in Midyat ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 4 yıllık polis memuru Abdullah Ümit Sercan’ın Antalya’nın Alanya ilçesindeki baba ocağına Türk bayrağı asılarak, taziye çadırı kuruldu.
Midyat ilçesinde şüphe üzerine durdurmak istedikleri araçtan PKK’lı teröristlerin uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olan polis memuru Abdullah Ümit Sercan (28) için Alanya ilçesi Kerim Kaptanlar Sokak’taki Salur Apartmanı’nın önünde taziye çadırı kuruldu. Alanya Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kurulan taziye çadırına gelen vatandaşlar, Sercan ailesine başsağlığı diledi.
Bir yıllık evli olan Sercan, 20 gün önce Ali isminde bir erkek çocuk babası olmuştu. Bir yıl önce Mardin’e tayini çıkan şehit polis memuru Sercan’ın eşi öğretmen Özay’ın da 6 ay önce tayini çıkmıştı. Sercan’ın eşi Özay ile babası Durmuş Ali ve annesi Gülten Sercan’ın çocuklarının şehit olduğu haberini aldıktan sonra Mardin’e gittikleri öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0