Adalet Bakanlığı: AP'yi ve AB kurumlarını teröristleri Türk adaleti önüne getirmeye davet ediyoruz

Adalet Bakanlığından, AP'de düzenlenen sözde Kürt konferansı'na ilişkin yapılan açıklamada, "AP'yi ve AB kurumlarını, teröristleri konferansa değil, yüce Türk adaleti önüne getirmeye davet ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

Adalet Bakanlığı: AP'yi ve AB kurumlarını teröristleri Türk adaleti önüne getirmeye davet ediyoruz
banner98

Adalet Bakanlığından Avrupa Parlamentosu'nda (AP) düzenlenen terör örgütü PKK, YPG/PYD yöneticilerinin de katıldığı sözde Kürt konferansı'na ilişkin açıklamada bulunuldu.

Kırmızı bültenle aranan PKK'lılar AP'de ortaya çıktı

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "AP'yi ve AB kurumlarını, teröristleri konferansa değil, yüce Türk adaleti önüne getirmeye davet ediyoruz. Terör bir insanlık suçudur. Bu konuda sergilenen ikiyüzlü tutumu ve politik seçiciliği tarih not etmektedir. Terörün her türlüsüne karşı hukuki ve kararlı mücadele sürdüren Türkiye, aynı yaklaşımı Avrupalı muhataplarından da beklemektedir." ifadelerine yer verildi.

Bu bir sıcak gelişme haberidir. Kısa süre içinde güncellenecektir. Güncellemeler için sayfayı lütfen tekrar ziyaret edin.

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için AA uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android, Windows) kurabilir, Twitter’da @AACanli hesabını takip edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0