45 Derece Sıcakta Su Hizmeti

Hava sıcaklığının yaklaşık 45 derece olduğu Muğla’da vatandaşlar gün içerisinde sokağa çıkmaya çekinirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığına bağlı ekipler,...

45 Derece Sıcakta Su Hizmeti
banner98
Hava sıcaklığının yaklaşık 45 derece olduğu Muğla’da vatandaşlar gün içerisinde sokağa çıkmaya çekinirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Su ve Kanal İşletme Daire Başkanlığına bağlı ekipler, susuz mahallelerin su sorununu çözmek için aşırı sıcağa rağmen çalışmalarını sürdürüyor.
Bodrum ve Milas ilçeleri arasında kalan Meşelik Mahallesi Kuyucak Mevkiinde uzun süredir yaşanan içme suyu sorununun giderilmesi için çalışma başlatan ekipler, sabahın erken saatlerinde iş başı yapıyor. 1. Bölge Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki su sorununu çözebilmek için 45 dereceyi bulan sıcak havada 8 saat boyunca güneşin altında çalışıyorlar.
Hizmet için çalışan MUSKİ personelleri, mahallenin içme suyunu karşılayan ana hattaki basınç düşüklüğünü arttırmak için 3 bin 500 metrelik hat yenileme çalışmasını sürdürüyor. Sıcak havaya rağmen çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren ekipler, kısa süre içerisinde hat yenileme çalışmasının bin 300 metresini tamamladı.
MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, “Bölgede yaşanan su sıkıntısını gidermek için çalışmalarımıza başladık. Hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlarımızın su ihtiyacının olduğunu da biliyoruz. Bu yüzden başlattığımız çalışmalar 45 dereceye bulan sıcaklıklara rağmen sürüyor. Bu yüzden sahada görev yapan sıcak havaya rağmen hizmet götürmek için çabalayan ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0