Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Ankara'da gerçekleştirildi

Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Ankara'da gerçekleştirildi
banner98

 Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Ankara Şubesince düzenlenen "Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı" Ankara'da yapıldı.

KalDer Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Levent Alkışlar, The Ankara Otel'deki konferansın açılışında, iki yılın ardından etkinliğin tekrardan yüz yüze düzenlendiğini ve bu yılki katılımın yüksek olduğunu söyledi.

Alkışlar, 10'u kaizen, 8'i ise kalite çemberi olmak üzere 18 ekibin sunum yapacağı etkinlikle ekip çalışmasının daha görünür hale getirilmesinin amaçlandığını bildirdi.

Bu amaçla fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirten Alkışlar, yarışmaya beklenenin üzerinde katılım sağlandığını, 3 fotoğrafın ödüle hak kazandığını, 14 fotoğrafın ise sergilenmeye değer görüldüğünü dile getirdi.

Açılış konuşmasının ardından "Ekip Çalışmaları Deneyim Paylaşım Paneli" gerçekleştirildi. Panele, TürkTraktör ve Ziraat Makinaları AŞ Genel Müdür Yardımcısı Nebi Doğan Özdöngül ve Daikin Isıtma ve Soğutma Sistemleri San. Tic. AŞ Genel Müdür Yardımcısı Cemil Yiğit katıldı.

Panelde, iş iyileştirme süreçleri ve süreçte yaşanan sorun ve çözümler anlatıldı. İş süreçlerinde nasıl fark yarattıklarına ilişkin bilgi veren konuşmacılar, ekip çalışması ve ekip içi iletişim konusundaki deneyimlerini paylaştı.

Ekip çalışmasında ön yargıların kırılması ve önlenmesi konusunda da tavsiyelerde bulunan konuşmacılar, ön yargıdan kurtulmak için işe yeni başlayanları daha fazla cesaretlendirmek gerektiğini kaydetti.

Etkinlikte, Hema Endüstri AŞ, Kastamonu Entegre Ağaç San. AŞ, Yünsa Yünlü Sanayi ve Tic. AŞ, Toyota Boshoku Türkiye Tic. AŞ, Adel Kalemcilik Tic. San. AŞ, Almaxtex Tekstil San. ve Tic. AŞ, Yıldız Entegre Ağaç San. Tic. AŞ, Orta Anadolu Tic ve İşl. TAŞ, Nurol Makine ve San. AŞ, Türk Henkel Kimya San. Tic. AŞ, Kalekim Kimyevi Mad. AŞ, Başkent Elektrik Dağıtım AŞ kaizen ve kalite çemberi ekipleri sunum yaptı.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2022, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0