İzmir ve İzmirliler İçin Çalışma Sözü

İzmir ve İzmirliler İçin Çalışma Sözü
banner98

CHP İzmir 2'nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman,

siyasetin bir gönüllük işi olduğunu belirterek, görev alacağı her platformda İzmir ve İzmirliler için çalışma sözü verdi.

16 ilçeyi kapsayan ikinci bölgede ilçe başkanlıklarını tek tek ziyaret eden Karaduman, seçim çalışmalarını Tire, Bayındır, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçe başkanlıkları ile sürdürdü.

5 ilçedeki CHP İlçe teşkilatı yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya gelen Karaduman, siyasetin bir maraton koşusu olduğunu vurgulayarak, kente hizmetin esas olduğunu söyledi.

İzmir’in kuzey ilçelerinin sahip olduğu zenginliklerin ve potansiyelin önemine dikkat çeken Özgür Ali Karaduman, “Ülkemizin daha aydınlık yarınlara kavuşması ve çocuklarımıza daha çağdaş bir miras bırakabilmek için bu yola çıktım. Siyaset bir gönüllülük işidir. Bu nedenle ilçe ilçe İzmir'i gezerek bölgenin sorunlarını ve beklentilerini yerinde tespit etmek için harekete geçtim. Özellikle ikinci bölgedeki tam donanımlı hastane ve sağlık kuruluşu ihtiyacını hızla karşılamamız gerekiyor. Bu da öncelikli proje ve takip ettiğimiz konuların başında gelecek. Buradan İzmir ve İzmirliler için çalışma sözü veriyorum. Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkmak ve koruyup yaşatmak için hepimize büyük iş düşüyor” diye konuştu.

ÜLKE ÖNEMLİ BİR DÖNEMECİN EŞİĞİNDE

Seçime az bir süre kaldığını ve ülkenin önemli bir dönemecin eşiğinde olduğunu kaydeden CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Özgür Ali Karaduman, sözlerine şöyle devam etti: “Toplumda bir farkındalık ve değişim beklentisi var. Biz de değişim ve gelişim yaratmak için göreve talip olduk. İnsanlara dokunabilmek halkın beklenti ve taleplerini dinlemek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyorum. Bölgede özellikle tarım, sanayi ve altyapı yatırımlarına ihtiyacı var. Ulaşım imkanlarının geliştirilmesi lazım. Gençler için yeni iş alanları yaratmalıyız. Yerel üreticilerin, çiftçilerin, hayvancılıkla uğraşanların da destek beklentisi var. İnsanlar ekonomik zorluklar yaşıyor. Üretici zor durumda. Bunların önüne geçmek için planlama ve yatırımlar bir an önce yaşama geçirilmeli. İlçelerin sahip olduğu kaynakların doğru kullanılması ve yerel üreticilerin de desteklenmesiyle mümkün. Bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları mecliste gündeme getirme sözü veriyorum. Mecliste İzmir'in sesi olacağım. Seçimden sonra da vatandaşların arasında olmaya devam edeceğim ve ilçelerimizin kalkınmasına yönelik her türlü proje ve çalışmanın içinde yer almaya da hazırım”

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0