banner102

Ev kurmak ve evini yenilemek isteyenler Hepsiburada’yı tercih ediyor

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, ev kurmak ve evini yenilemek isteyenleri milyonlarca çeşit ürünle buluşturuyor. Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Hepsiburada’yı tercih edenler, istediği ürüne hızlıca ulaşıyor, ürünleri evlerinin konforunda rahatça deneyip karar verebiliyor.

Ev kurmak ve evini yenilemek isteyenler Hepsiburada’yı tercih ediyor

Hepsiburada Trend Verileri’ne göre, Ocak-Mayıs 2018 döneminde yapılan alışveriş verileri Türk halkının internette en çok yatak, halı, perde ve nevresim takımı satın aldığını gösteriyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla alışverişin en çok yapıldığı şehirler olarak dikkat çekiyor. Yaş ve cinsiyet dağılımı incelendiğinde ev ve yaşam ürünlerine en çok; 24-26 yaş aralığındaki kişilerin talep gösterdiği görülüyor, %69 oranla erkeklerin kadınların önüne geçtiği gözlemleniyor. Bünyesinde barındırdığı 120 binden fazla ev tekstili ürünü, 25 binden fazla mobilya ve yüzde 40’a varan avantajlı fiyatların yan sıra, ürünleri ev konforunda deneme fırsatı sunan Hepsiburada, ev kurmak ve evini yenilemek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Visko trendi yükseliyor

Hepsiburada yatak alışverişi verilerine göre visko yataklara talebin oranı geçen yıla göre %40 arttı. Yatak seçimini gönül rahatlığıyla ev konforunda yapmak isteyenler, 1.000’den fazla yatak çeşidiyle Hepsiburada’yı tercih ediyor. Yatak kategorisinde en çok satılan boyut 90*190 olurken daha geniş boyutlu yatak tercihleri de günden güne artış gösteriyor. Visko trendi yastık kategorisinde de yükselişte. Yastıklarda en çok ortopedik/visko, ardından elyaf ve son olarak silikon yastık ilgi görüyor.

30 bine yakın halı çeşidiyle en büyük sanal halı mağazası

Hepsiburada bünyesinde barındırdığı 30 bine yakın halı çeşidiyle tüketicilere %40’a varanindirimler sunuyor. Türkiye’de internette en fazla halı aldığını belirten Hepsiburada Trend Verileri, en çok makine halısı, ardından dokuma halı tercih edildiğini ortaya koyuyor. En çok talep oturma odası halılarına olurken, ardından canlı renkler ve desenleriyle dikkat çeken çocuk odası halıları geliyor. Hepsiburada ayrıca site üzerinde yapılan halı aramalarının da geçen yıla göre %80 arttığını belirtiyor.

Tül perde yerini store’a bırakıyor

E-ticaret alışverişlerinde perde arama oranı geçen yıla göre önemli artış gösteriyor. Hepsiburada’da en çok store perde tercih edilirken, fon perde ve tül perde siparişleri store perdenin hemen ardından geliyor. Ekstra indirimli fiyatları ve yaklaşık 9 bin perde çeşidiyle herkes aradığı perdeyi Hepsiburada’da bulabiliyor. Ayrıntılı bilgi ve kampanyaları öğrenmek için https://www.hepsiburada.com/ev-tekstili-c-2147483618 sayfası ziyaret edilebiliyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0