Doğalgaz zammı kapıda mı?

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'nın doğalgaz zammıyla ilgili açıklaması kafalarda soru işareti uyandırdı.

 Doğalgaz zammı kapıda mı?
banner98
Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, doğalgaza zam beklemediklerini belirterek, "Eylül ayında zam yok inşallah ekim ayında da dolardan kaynaklı olmaz." dedi.

Doğalgaza zam yapılıp yapılmayacağı konusundaki yaşanan tartışmaya Bursagaz’dan açıklama geldi. Bursagaz, yenilikçi hizmet anlayışı ile hayata geçirdiği ‘Ofissiz Hizmet’ ve ‘Doğalgaz Dönüşüm Kampanyası'nı hayata geçirdi. Yeni projelerin tanıtını ise Crowne Plaza'da düzenlenen basın toplantısında yapıldı.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, projenin tanıtımının ardından kendisine yöneltilen "Doğalgaza zam var mı?" şeklindeki soruya, "Daha gelmeden Enerji Bakanımızın bir açıklaması vardı; Eylül ayında doğalgaza her hangi bir zam yok. Şu anda bilinen gerçek Eylül ayını garantilerdik hep beraber. Çünkü bir doğalgaz dağıtım şirketinin genel müdürü olarak doğalgazın fiyatının artmasını hiç bir zaman istemeyiz. Çünkü bizim kar marjımız sabit. Doğalgazın fiyatı yüzde yüz artsa da benim metreküp başına kazandığım para belli; 5.6 kuruş. Bu rakam düşmüyor ama fiyat artıkça maalesef tüketim azalıyor. O da benim direkt karımı ekiliyor. Onun için Eylül ayında zam yok, inşallah Ekim ayında da Dolardan kaynaklı, çünkü biz bu yakıtı maalesef ithal ettiğimiz için yurt dışından alıyoruz, değişik ülkelerden ve Dolar ile ödeniyor. Doların artışından kaynaklı her hangi bir fiyat ayarlaması inşallah olmaz. Çünkü önümüz kış, fiyatın artması kimseyi mutlu etmez. Beklentimiz artmaması yönünde." şeklinde cevap verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0