"Bursa Marka Kent Olsun"

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın marka kent olması için çalıştıklarını söyledi.

banner98
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa’nın marka kent olması için çalıştıklarını söyledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 4. dönem Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Hasan Çepni, BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’a ziyaret gerçekleştirdi. MÜSİAD 4. dönem Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, ülke ekonomisinin lokomotif kentlerinin başında gelen Bursa’nın BTSO’nun yeni yönetiminin vizyonuyla atağa kalkacağını belirterek, “İnanıyorum ki, Başkan İbrahim Burkay ve ekip arkadaşları, iş hayatında bugüne kadar sergiledikleri başarılı performansı BTSO çatısı altında da sürdüreceklerdir. BTSO, ekonomik alanda kentin dinamosu olacak. Bursa’yı güzel yarınlar bekliyor.” dedi.

MÜSİAD heyetinin kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İbrahim Burkay ise şunları kaydetti: “Bursa’yı her açıdan temsil eden bir yönetim kurulumuz var. Bursa’ya kazandıracağımız yeni vizyon ile ülke kalkınmasında lokomotif kent olan Bursa’nın marka kent olması için çeşitli faaliyetler ve projeler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

BTSO olarak Türkiye’ye örnek olacak uygulamalara imza atacaklarını belirten Burkay, “Odalar ve borsalarda Türkiye’de ilk defa konsey yapılanmaları oluşturacağız. Türkiye’nin en büyük ticaret ve sanayi odası olan BTSO, gerçekleştireceğimiz bu yapılanmayla diğer odalara örnek olmaya devam edecek.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0