banner101

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nden MHP Yapılanması mı var?

Ankara Büyükşehir Belediyesi 'nden MHP Yapılanması mı var?

Ankara’da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ölümünün ardından kirli ilişkiler ağı çözülmeye devam ediyor. Tetikçiyi Ankara’ya getiren ve olay sonrası MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile aynı anda evde bulunduğu sırada göz altına alınan Tolgahan Demirbaş’ın kardeşi O. Demirbaş’ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde yönetici olarak işe alındığı ortaya çıktı.

Ateş suikastının tetikçilerini Ankara’ya getiren Tolgahan Demibrbaş’ın kardeşi O. Demirbaş’ın ABB’de yönetici olarak işe alınma sürecinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yüksel Aslan’ın etkin rol oynadığı ve O. Demirbaş’a referans olduğu iddia edildi.

CİNAYET GÜNÜNDEN BERİ İŞE GELMİYOR

 Yahyalar Aile Yaşam Merkezi’nde yönetici pozisyonunda çalışan O. Demirbaş’ın Sinan Ateş’in öldürüldüğü günden beri işe gitmediği, ancak son bir hafta için iş göremez raporu olduğu ancak daha önceki günler için herhangi bir mazeret bildirmediği öğrenildi. Mazeretsiz olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki işine gelmeyen kardeş Demirbaş hakkında herhangi bir inceleme de başlatılmadığı gelen haberler arasında.

SEMİH YALÇIN, İZZET ULVİ YÖNTER ABB’YE PERSONEL Mİ SOKUYOR?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yüksel Aslan’ın MHP’li Semih Yalçın, İzzet Ulvi Yönter ve bazı MHP’li belediye meclis üyelerinini ‘ricası’ üzerine kaç kişinin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde işe alındığı bilinmiyor.

SELÇUK ÖZDAĞ’I DARP EDENLER DE ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÇIKMIŞTI!

 Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, 15 Ocak 2021 tarihinde evinin önünde saldırıya uğramış ve saldırıyı yaralı olarak atlatmıştı. Saldırının ardından sosyal medyada MHP’li hesaplar adeta ‘sevinç’ tweetleri atarken olayla ilgili olarak gözaltına alınan 5 kişi tahliye edilmişti.

İşte o saldırının faillerinden biri de Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ’nin personeli olduğu ortaya çıkmış, saldırı olayının ardından sessiz sedasız görevine son verilmişt.

Şimdi Sinan Ateş cinayetinin faillerinden birinin kardeşinin de ABB personeli çıkması ve cinayet gününden bu yana işe gitmemesi ‘Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde MHP yapılanması mı var?’ sorusunu akıllara getirdi.

YAVAŞ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Mansur Yavaş bütün sessizliği koruyarak Sinan Ateş suikastına Belediye’nin adının karışmasına engel olmaya çalışıyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2023, 12:13

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0