YOK BÖYLE BİR ŞEY!

40 yaşında 550 oyuncağıyla dünyayı geziyor

YOK BÖYLE BİR ŞEY!
banner98
 İstanbul’da çocukluğundan bu yana biriktirdiği oyuncakları evinin bir odasında muhafaza eden Ulaş Şentürk, oyuncaklarıyla dünyayı dolaşıyor.
40 yaşındaki Şentürk zaman zaman çevresinde dalga konusu olsa da oyuncak sevdasını gittiği mekanlara göre de hikayeleştirip fotoğraflıyor.
Tenten, Batman, Homer Simpson ve daha niceleri. 550 figür oyuncağıyla bugüne kadar 12 ülke gezen Şentürk’e göre oyuncak, “en iyi arkadaş.” Oyuncaklarıyla bağını küçük yaştan itibaren koparmadığını söyleyen Şentürk,“Üniversiteye başladıktan sonra profesyonel olarak oyuncak kollleksiyonerliği yani kutulu biriktirme belli bir seriyi takip etme bu ürüne bu konsepte odaklanacağım diye sürdürdüğüm bir hobi haline geldi” dedi.
Sosyal medyada da takipçilerinden yüzlerce beğeniler alan ve oyuncaklarının merak konusu oluşturduğunu da ifade eden Şentürk, “Oyuncakları gelip örmeye gelenler var. Ama asıl hedefim herkesin gelip göreceği ziyaret edeceği bir yerde bunları sergilemek isterim” dedi. “Oyuncak benim için en iyi arkadaş” diyen Şentürk, koleksiyonunun orijinal parçalardan oluştuğunu aktardı.
Sıra dışı bu yönüyle zaman zaman çevresinde alay konusu olduğunu da dile getiren Şentürk, ‘40 yaşına geldi ama hala oyuncaklarıyla dolaşıyor. Atsan atılmaz satsan satılmaz’ diye arkadaşlarım zaman zaman güya çeşitli övgülerde bulunuyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 20:05

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0