Mercedes Adolf Hitler'i Tİ'ye Aldı!

Almanya’yı yönettiği sırada milyonlarca insanın ölümüne sebep olan Adolf Hitler’e bir reklam filminde Mercedes marka araç çarptı.

Mercedes Adolf Hitler'i Tİ'ye Aldı!
banner98
Almanya’yı yönettiği sırada milyonlarca insanın ölümüne sebep olan Adolf Hitler’e bir reklam filminde Mercedes marka araç çarptı. Hitler’in doğduğu yer olan Yukarı Avusturya’nın Braunau am Inn bölgesinde 1900’lü yılların canlandırıldığı ve aracın fren sistemlerinin ön plana çıkarıldığı filmde, bölge halkı tarafından büyük merakla izlenen Mercedes yolda oynayan iki kız çocuğunu fark ediyor ve duruyor.

Kızların çekilmesiyle yola devam eden Mercedes bu kez elinde uçurtma ile fark etmeden yola çıkan Adolf Hitler için durmuyor ve çarpıyor. Filmde bu sırada ekrana, 'Tehlikeyi önceden fark eder' şeklinde bir yazı geliyor. Film Adolf’un annesinin feryatları ile sona eriyor. Film, Ludwigsburg Film Akademisi öğrencileri Tobias Haase, Jan Mettler ve Lydia Lohse tarafından çekildi. Mercedes’in fren sisteminin bir klipte hiçbir ücret ödemeden övülmesi Daimler Benz AG için ilk etapta olumlu değerlendirildi. Ancak filmde aracın Hitler'e çarpması ve mesaj verilmesi şirket tarafından eleştirildi.

Klipte Daimler Benz AG veya Mercedes ile filmin hiç bir bağlantısı olmadığı vurgulanıyor.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 18:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0