banner102

Masa Altında Tecavüz'den Yargılanıyor!

İngiltere'de Kent’e bağlı Maidstone ilçesinde oturan Ersin Biçimli (28) adlı Türk, bir barda masa altında bir kadına tecavüz ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada hakim karşısına çıktı.

Masa Altında Tecavüz'den Yargılanıyor!
 Maidstone Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın sonunda, Biçimli 18 Aralık 2006 gecesi içkisine ilaç koyduğu İngiliz kadına masanın altında tecavüz ettiği suçlamasıyla 5 yıl hapis cezası aldı. Biçimli, mahkemede, tecavüze uğrayan kadın ile seks yaptığına dair hiçbir şey hatırlamadığını belirtirken, tanıklar, yerde yatan bir kadın üzerinde Biçimli’yi gördüklerini, erkeğin daha sonra yerden kalkarak fermuarını kapatıp bardan uzaklaştığını anlattı. 

Savcı ise arkadaşlarıyla 4 kadeh içki içen, yasal nedenlerle ismi açıklanmayan kadının daha sonra dans pistinde Biçimli tarafından rahatsız edildiği ve ikilinin masanın altında ilişkiye girmiş halde görüldüğünü belirtti. Yargıç Jeremy Carey, “Bütün deliller 1 çocuk babası olan Ersin Biçimli’nin, çaresiz bir kadının durumunu fırsat bildiğini gösteriyor. 

Kadının içkili olması önemli değil, kendine bakamayacak haldeydi ve Biçimli’nin iddia ettiği gibi ilişkiye kendi isteği ile girmesi mümkün değildi” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0