Ahlaksızlığın Bu Kadarına PES!

Sapık işadamı kızına 8 yıl boyunca tecavüz etti. Kızıyla cinsel ilişki nedeni ise çok komik...

Ahlaksızlığın Bu Kadarına PES!
banner98
Polis, iş adamının, bir Hindu mistiğin "kızıyla cinsel ilişkiye girmesinin kendisini zenginleştireceği" tavsiyesi üzerine böyle davrandığının sanıldığını belirtti.

İş adamının eşi suça ortaklık etmekten, bir "tantrik" olan Hindu mistik de iş adamının öteki küçük kızına tecavüz etmekten gözaltına alındı.
Otomobil parçaları satıcısı olan 49 yaşındaki babanın, büyük kızına 14 yaşında iken, mali sıkıntılara girdiği 2000 yılında tecavüz etmeye başladığı belirtildi.

Polis komiseri Mukund Mahajan, CNN-IBN televizyon kanalına yaptığı açıklamada, "İş adamı tantrik güçleri olduğunu söyleyen bir arkadaşına danışmış, o da hayatta zengin olması için kızıyla cinsel ilişkiye girmesini tavsiye etmiş" dedi.

Polis ayrıca, son aylarda Hindu mistiğin iş adamının 15 yaşındaki küçük kızı ile yine gizemli nedenler ileri sürerek cinsel ilişkiye girdiğini kaydetti.

Olayın küçük kız kardeşin başlarına geleni babaannesi ve amcasına söylemesi ve amcanın dün polise başvurması üzerine ortaya çıktığı bildirildi.

Polis yetkilileri, iş adamı ve eşinin dün, Hindu mistik Hansmukh Bhai Rathode'nin (54) ise bugün gözaltına alındığını bildirdi. Baba ve Hindu mistiğin küçük yaşta kızlara tecavüzle suçlandıkları, bu suçtan dolayı ömür boyu hapse çarptırılabilecekleri belirtildi.

Avusturya'da öz kızını 24 yıl boyunca evinin bodrumuna hapsederek tecavüz eden ve bu ensest ilişkiden 7 çocuk sahibi olan Josef Fritzl (74) bugün ömür boyu hapse mahkum edildi.
Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 13:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0