banner101

DEVA PARTİSİ BURSA'DA İSTİFA EDEN EDENE!

Deva Partisi Bursa'da istifa eden edene ve sular ne zaman durulacağı belli değil.

Hakikaten enteresan olaylar yaşanıyor Bursa'da.!
Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz il Başkanlığında ve bazı ilçe başkanlıkları ile ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşandığı aşikar.

Bu  noktada yakın zamanda Deva Partisi Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkuş , Deva Partisi Harmancık İlçe Başkanı Ahmet Kaya  ve en sonunda Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak ve İlçe başkanlığından ve  yönetimiyle beraber istifa ettiğini kamuoyuna açıkladı.

Hatta ben bu köşe yazısını yazarken Deva Partisinden bazı okurlarım bana ulaşarak DEVA Partisi Kestel İlçe Başkanı Turgay Erdoğmuş da görevinden yönetimi ile birlikte istifa ettiğini söyledi.

Tabii bu istifalar devam ederken başta Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın bu yaşanan siyasi başarılardan dolayı başta Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz ile ilgili nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu.
Bu arada bir kulis bilgisi de aktaralım Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın'ın  Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgoz'un  kayınçosu oldu yani akrabası olduğu iddia ediliyor.

Ayrıca Deva Partisinde istifaların bu aşamada kalmayacağı ve önümüzdeki günlerde Deva partisinden Bursa'da başka ilçe başkanlarının istifa edeceği konuşuluyor.

İşte bu yaşanan siyasi rezilliklerden sonra Deva Partisi Bursa  İl Başkanı Serkan Özgöz ilgili görevine devam etmesi yukarıda yazdığımız Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın ile bir yakınlığının olduğunun göstergesi olabilir.

Yine  Deva partisinde Bursa'da en çok konuşulan konulardan biriside  bazı yöneticilerin eski KYK'dan  yani fetö'den ihraç edilen kişilerin olduğu ve bununla ilgili de başta Deva Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz'ün ve bazı yöneticilerin bu kişileri koruduğu ve kolladığı iddia edildiğini söyleyelim.

Şimdi Deva partisinde Bursa'da bu kadar olay yaşanırken yine yakın zamanda Deva Partisi Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevine getiren Bursa'nın yakinen tanıdığı usta  siyasetçisi  Sedat Kızılcıklı'nın bu konuda da sessiz kalması akıllarda başka bir soru işareti uyandırmaktadır.

Şayet Bursa'da Deva Partisi başarılı olacaksa görünen o ki Deva Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz  ile başarılı bir sonuç alamayacağı hatta tam tersine bu il başkanı ve yöneticilerle yoluna devam ederse önümüzdeki Genel seçimlerde Deva partisine oy vermek isteyenlerin bu ve benzeri siyasi yapılan yanlışlardan dolayı halktan büyük bir tepki alabileceğini söyleyebiliriz.

Bunun için  Bursa'da yaşanan bu nahoş olaylardan sonra ümit ediyorum ki  başta Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Teşkilat Başkanı Sadullah Ergin'in Bursa ile ilgili  bu kadar olaydan  ve istifa fulyalasından sonra  dur demesi için gerekli adımları atacaktır. 

Yoksa yeni kurulan bir partide bu kadar ya kış olaylar oluyorsa ve balık baştan kokmuş ve mızrak çuvala sığmıyorsa acil gereken yapılmadır.Bizden söylemedi…

Selam ve dua ile.

YORUM EKLE

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0