BÜYÜK SAVAŞ

Tuhaf şeyler oluyor. Birileri sinagogların altındaki çocuk cesetlerini deşifre edip, resmen Siyonist zihniyete eğer durmazsanız ‘bunun fazlası da var’ der gibiydi. Savaş her yerde, her kulvarda devam ediyordu. Ama bizler göremiyor ıskalıyorduk. ABD ile İsrail’in arasındaki birliktelik küreselci Biden’in başkan olmasından dolayı bu kadar iyi. Eğer Tramp yeniden lider olursa İsrail savaş suçlusu olarak yargılanabilir. Ve dünya bambaşka bir şekle bürünür. Savaş biter mi asla, âmâ şeytanın çılgınlık diyebileceğimiz hesapları bir nebze sekteye uğrar. Liderler güneş patlamasından sonra dünyanın karanlığa bürünüp bir çok kişinin öleceğinden bahsediyor. Bankaların hesapları bu büyük sıfırlamayla birlikte içinden çıkılmaz hal alabilir. Evanjelislerin tanrıyı kıyamete zorlama fikriyle yaptıkları kanlı ayinlerle, Siyonizm’in  büyük İsrail projesi dünyayı kirletmeye yetse de, parayı asla atlamamak lazım. Evet bu güç paradır. Yeni seçilen Arjantin devlet başkanı ilk iş olarak İsrail’e geliyor, ağlama duvarında ağlıyor. İsrail’e minnettarlığını sizce neden gösteriyordu? Bir zamanlarım mükemmel ülkesi şimdi kara para aklama cenneti olarak biliniyor. Ve Siyonizm’in parası bu ülkede aklanıyor.  

Bizse sürekli operasyon yiyorduk. Parayla belimizi bükmeye çalışıyorlardı. Dolar kozlarını çok iyi kullanıyorlardı. Tüm ürünlerde zamlar yaparak halkın sabrını zorluyorlardı. Onlar zorladıkça devlet askeri ücreti yükseltiyor ama onlar da mallarını yükseltiyorlardı. Dünyada dolarsız bir ticaret düşünülemezdi. Bunu yapmaya kalkan ülkeler ağır bedeller ödemiştir. Nitekim Rusya, İran, Çin, Türkiye buna girişmiş, büyük bir ekonomik saldırıya maruz kalmıştır. Nitekim Yunanistan ve adalar silahlandırılıp, ibre bize dönmüştür. S400 hava savunma sistemi bunun için alınıp, ABD’nin planları ileri bir zamana ertelenmiştir.   Yakın zamanda şehitler verdik. Ve bir çok kişiye kuruma saldırılar oldu. Hiç bir olay diğerinden bağımsız değildir. Dünyayı cehenneme çevirmekten bir nebze geri durmayacak ruhları var çünkü. Gelecekler çünkü. 

Türkiye ise bu küresel ve yerel savaşların ortasında var olma mücadelesini sonuna kadar yapacaktır.  

  • NOT: Çocuklarımızı onlar ve onların müfredatı yetiştiriyor. Giyim olarak çocuklarımıza rol model oluyorlar. İnternetle eşcinsellikten tutun, bir çok zehirli düşünceyi zihinlerine aktarıyorlar. Unutmayın bu benim düşüncem, bize en büyük operasyonu bacılarımızın eteklerini alıp kot pantolonu empoze ederek yaptılar. Aile kavramının devamı ülkenin bekasıdır. Dış ta verdiğimiz mücadeleyi içeride de sürdürmemiz lazım. Rabbim dini, millî ve ufku geniş bir nesil yetiştirmeyi bizlere nasip etsin.  

  • Selam ve dua ile..... 

YORUM EKLE

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0