banner101

Timsah Arena maçlara hazır

Bursa belediye tarihinin en büyük anıtsal yapılarından biri olan Timsah Arena'nın inşaat çalışmaları tamamlandı.

Timsah Arena maçlara hazır
 Açılış için son rötuşların yapıldığı statta maç için hiçbir engelin kalmadığını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, stada giriş ve çıkışlarda kullanılacak bağlantı yol ile köprülerinin 15 Ağustos’a kadar sona ereceğini, Bursa’nın modern stadyuma bu ay sonunda kavuşmuş olacağını söyledi.

Başkan Recep Altepe, Bursa’nın prestij yatırımlarından biri olan Timsah Arena'nın açılışa hızla yaklaştığını söyledi. Günden güne tüm eksiklikleri giderilen ve son şeklini almaya başlayan stadyumda bu ay yapılacak müsabakalar için hiçbir engelin bulunmadığını belirten Altepe, “Şu anda montajı yapılan ses, ışık düzeni, billboard ve skorboardlarla birlikte, bu hafta eksiklikler tamamen giderilmiş oluyor. Önümüzdeki günlerde çevre düzenlemeleriyle birlikte stadyumumuz tamamen hazır hale gelmiş olacak” dedi.

Altepe, fiziki çalışmaları tamamlanan stadyumun giriş ve çıkışlarda kullanılacak bağlantı yolları ile köprülerin de 15 Ağustos’a kadar tamamlanacağını bildirdi. Stadyumun şehir merkeziyle Hürriyet - Soğukkuyu bölgelerine bağlantısını sağlayacak yol çalışmalarının sürdüğünü, Bursaspor ile misafir takım araçlarının kullanılacağı köprüyle taraftarların tahliyesinde kullanılacak yaya köprüsünün tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Altepe, “Nilüfer Çayı üzerindeki 2 adet köprümüzün inşaatı toparlandı. Bursaspor ile misafir sporcu araçlarının geçeceği köprünün son parçaları konuluyor. Hemen yanı başında bulunan ve Hürriyet ile Soğukkuyu tarafına, Mudanya Kavşağı’na bağlantı yapacak diğer köprüde de yoğun faaliyet var. Tüm köprüler inşallah 10 gün içinde, 15 Ağustos’a kadar bitecek” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2015, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0