banner101

Şenol Güneş: 'En namuslu adam istifa etti'

Bursaspor Teknik Direktörü Güneş, Zekeriya Alp'in istifasına değinerek, 'En namuslu adam istifa etti. Hakikaten hiçbir günahı yok. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor' dedi.

Şenol Güneş: 'En namuslu adam istifa etti'
 Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Centone Karagümrük maçı sonrası federasyona sert eleştirilerde bulundu. Bütün yanlışları yapıp, kendisinden hoşgörü beklediklerini dile getiren Güneş, "Bana kuralları uyguluyorsun, benim ağzımdan laf çıktı diye oyuncuma ceza veriyorsun. Maçtan bir gün önce bana saha burası diye kafana göre haber veriyorsun. Hata yapan bir federasyonun günahını oyuncularım çekiyor. Eğer özgürseler, gitmesinler milli takıma. Eğer sen beni kullanıyorsan, ben de kullanmalıyım. Biz yazdık onlara sakatlık riski olduğunu. Sen beni bu sahayı süremezsin. O zaman Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçını niye buraya almadılar. Alsınlar göreyim onları saat 12.00’de. Ama buldunuz gariban takımı üstüne üstüne geliyorsunuz. İyi gitmiyoruz. Susmak istiyoruz ama kusura bakmasınlar futbol adına bir şey yapmıyoruz. Bizi de eleştirebilirsiniz daha iyi oynamadınız diye. Bu kadar oynuyor oyuncu bu sahada. Futbolu kötüde birleştirmek yerine iyide birleştirelim. 10 gün önce yazı yazdık, cevap vermediler. Burada her tarafa asıyorlar 4-5 gündür ama federasyondan bize cevap gelmiyor. Bu nasıl bir kurumdur, nasıl bir kuruluştur" diye konuştu

"EN NAMUSLU ADAM İSTİFA ETTİ"

Zekeriya Alp'in istifasına da değinen başarılı teknik adam, "Hakemlere bir şeyler konuşmaya gerek yok. En namuslu adam istifa etti. Hakikaten hiçbir günahı yok. Dürüstler gidiyor, kötüler kalıyor. Bugünkü hakemlerin yeteneği bu kadar. Bir şey diyemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0