Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı!

Bursaspor futbol takımının 2013-2014 sezonunda giyeceği formalar tanıtıldı.

 Bursaspor'un Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı!
banner98
 Puma firması tarafından hazırlanan ve 4 farklı tasarımdan oluşan koleksiyonun tanıtımı, yeşil beyazlı futbolcular İbrahim Öztürk, Serdar Aziz, Taye Taiwo, Frey, Civelli, Batalla, Belluschi, Tuncay Şanlı, Harun Tekin, Bekir Sevgi, Enes Ünal, Emre Pehlivan ve Batuhan Altıntaş tarafından Sheraton Otel'de düzenlenen organizasyonla yapıldı. Bursaspor'un efsane futbolcuları Mesut Şen ve Sedat Özden de 50'nci Yıl hatıra formasıyla podyumdaki yerlerini aldılar. Kaptan İbrahim Öztürk'ün kızı Duru'nun da aralarında yer aldığı 8 minik manken de podyumda yürüyerek çocuk formalarını tanıttı. Bursaspor'un bu sezon giyeceği formaların isimleri ise şöyle; 'Efsane Çubuklu Forma, Beyaz Şampiyon Forma, Yeşil İnci Forma, 5 Yıldız Forma .' 

EFSANE ÇUBUKLU FORMA 

Yeşil-beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı, nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın kalp hizasında logo ve logonun altında ise 50'nci kuruluş yılını simgeleyen 1963-2013 rakamları kullanıldı. 

BEYAZ ŞAMPİYON FORMA 

Beyaz renk ağırlıklı Şampiyon formanın en belirgin özelliği ise 2009-2010 sezonu sonunda Bursa Atatürk Stadyumu'nda Şampiyonluk Kupası'nın kaldırıldığı anın fotoğraf karesi. Muhteşem bir coşkunun ölümsüzleştiği anın yer aldığı bu fotoğraf, formanın ön kısmında yer alıyor. 

YEŞİL İNCİ FORMA 

Geçmiş dönemlerde 'yeşil inci' simgesiyle anılan takımın o dönemdeki isminden esinlenerek yapılan forma, beyaz ağırlıklı ve dikey yeşil şerit çizgi ile tasarlandı. 

5 YILDIZ FORMA 

Bursaspor'un tarihi logolarından bir tanesi 5 yıldızıyla yeşil formanın ön kısmında yeniden can buluyor. Ayrıca tüm formaların ense kısmında 'Bursaspor' yazısı detay olarak yer alıyor. 

50. YIL HATIRA FORMA SETİ 

Bursaspor'un bu yıl 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle Bursastore ve PUMA'nın ortaklaşa çalıştığı ve sadece 1963 adet üretilen 50. Yıl Hatıra forması özel kreasyonu ile bu yılın önemli bir ayrıntısı olarak dikkati çekiyor. Yeşil beyaz çubuklu olan formanın yaka kısmı, nostaljik bir havaya bürünmesi için ipli şekilde tasarlandı. Formanın yaka iç bölümünde ise 5 kurucu takımımızı simgeleyen yıldızlar ve isimleri yer alıyor. Yıldızların altında ise 'Şampiyonluk görmeden yitirilen yüreklere' ifadesi bulunuyor. Formanın kalp hizasında eski logolardan birisi ve logonun altında ise 50. yılı simgeleyen 1963-2013 yazısı kullanıldı. 

SATIŞLAR HEMEN BAŞLIYOR 

Yeni sezon formaları 27 Temmuz 2013 Cumartesi gününden itibaren Bursastore Mağazalarında 67 Liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. İnternet sitesi üzerinden yapılacak satışlar ise 30 Temmuz 2013 tarihinden itibaren başlayacak. 

KÖRÜSTAN: "FORMALARA DA YOĞUN İLGİ GÖSTERECEKLERDİR" 

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, tanıtım öncesi yaptığı konuşmada, bu yıl Bursaspor'un 50. kuruluş yıl dönümünü kutladığını hatırlattı. Yarım asırı geride bırakan kulübün adını Türk futbol tarihine altın harflerle yazdırdığını belirten Körüstan, "Hızla büyüyen Bursaspor'un bundan sonraki sezonları başarıyla geçirmesini temenni ediyorum" dedi. 

Körüstan, spor kulüplerinin önemli gelir kaynaklarından birinin lisanslı ürün satışları olduğunu ifade ederek, yeşil beyazlı taraftarların bu sezon kombinelerin ardından yeni formalara da yoğun ilgi göstereceklerine inandığını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0