BEH'ten Bursaspor'a Ziyaret

Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Derneği Yönetim Kuru Üyeleri (BEH) yeşil-beyazlı yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

BEH'ten Bursaspor'a Ziyaret
banner98
 BEH Başkanı Caner Zengin, tamamen öğretmenlerden kurulu olan BEH hareketi üyeleri ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Özlüce Tesisleri’nde yönetim kurulunu ziyaret etmekten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Zengin, “Ziyaretle birlikte genel kurul üyeliği başvurusunda da bulunmak istedik. Genelde bu anlamlı günde öğrencilerimiz bize çiçek ve hediyeler verirler ama biz bugün takımımızdan ve sizden Fenerbahçe karşısında galibiyet hediyesi istiyoruz” dedi.
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, bu çok anlamlı bir günde eğitimci Bursasporlu öğretmenleri Özlüce Tesisleri’nde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, "Hem siz hem de ülkemizdeki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Sizin güzel anlamlı bir hareketiniz var. Sizleri basından da takip ediyorum. Sizleri burada ağırlamaktan onur duyduk. 16 Mayıs’a kadar 16 bin üye hedefimiz vardı. Sizlerde birçok üyelik başvurusunu bizlere ilettiniz. Destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyoruz. Bursaspor’a ne kadar önem verdiğinizi görüyoruz. Sizlerden gelecek olan projelere açığız. Her zaman kapımız sizlere açık. İnşallah bugün bizlerden istediğiniz hediyeyi akşama sizlere veririz. Taraftarlarımızın tezahüratıyla çok daha güzel bir futbol ile sahadan inşallah 3 puan ile ayrılacağız” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0