Vatandaşların Has Tavuk isyanı

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Hasanağa Tokilerin 500 metre gerisinde bulunan ve yine Emeklilere aid Tokinin yaptırıldığı 1200 konutun hemen yanında bulunan #HasTavuk 'a ait tavuk besleme çiftliklerinin kaldırılmamasından dolayı vatandaşlar isyan bayrağını açtı.

Vatandaşların Has Tavuk isyanı
banner98

Yıllardır bu mahallede yaşanan sıkıntıları şikayet etmelerine rağmen yetkililerin hiç bir şey yapmamasından dolayı şikayetciler.

Yaz ayının gelmesiyle birlikte o bölge özellikle Has Tavuk' a ait 20 tane tavuk besleme tesislerinden gelen ve etrafı saran pis kokular ve çevreye verdiği zararlardan dolayı oradaki binlerce vatandaş bu tesislerin bir an önce kaldırılması için yetkilere ÇAĞRIDA bulundular.

Özellikle binlerce insan yaz aylarında tavukların pisliklerinden dolayı etrafa yayılan korkulardan dolayı camlarını bile açamadıklarını ileterek konuyu Bakanlığa götüreceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 20:40

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hüseyin Gezer
Hüseyin Gezer - 4 yıl Önce

O konutların düşüncesi bile yokken Has Tavuk orada vardı. Yapılan bagdakini kovmak oluyor. İsyan fabrikaya değil TOKİ'ye, Belediyeye olmali. Tavuk çiftliği yakınına neden konut yaptiği sorulmalı. Bir de oradan konut alırken iyi değerlendirmeleri gerekirdi. Bu arada Has Tavukla hiçbir bağlantım yok.

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0