Türkiye'nin En Genç İl Başkanı Emrah Tuncer

Tek Parti Bursa İl Başkanı Emrah Tuncer Türkiye'nin en genç İl Başkanı oldu. Türkiye'de hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını yapan Tek Parti Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal 6 milyon genç seçmen var biz diyoruz ki, Gençler yeni nesil siyaset yapmak için sizleri bekliyoruz.

Türkiye'nin En Genç İl Başkanı  Emrah Tuncer
banner98

Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, Bursa İl Başkanı Emrah Tuncer'in atamasını açıklamasının ardından yaptığı açıklamada, Seçim startımızı Önce Diyarabakır'da yapacağımız mitingle başlıyoruz dedi, Yapılacak seçimlerde en kötü 2. parti olacaklarını  açıklayan,Ahmet Özal 2. miting için Bursada miting yapacağını söyledi. Özal, Bursa il Başkanlığı açılışı için Eylül ayında Bursa'da olacağını söyledi.

Tek Parti Genel Başkanı Ahmet Özal biz betona değil insana yatırım yapacağız, Türkiye'de Partinin teşkilatlanma süreceninin sonuna geldiklerini ve YSK'dan çok kısa bir süre sonrasında seçime girebilecek bir parti olduklarını söyledi. Özal Bursa benim için her zaman özel bir şehrimiz geçtiğimiz günlerde Bursa ziyaretinde 32 yıllık pilot olan Özal Bursa'da uçak kullanmıştı Bursa'da 17 ilçede teşkilatlanmanın çok kısa sürede biteceğini söyleyen Özal Bursa Yeni İl Başkanımız Emrah Tuncer için Bursalıların emrinde olduğunu söyledi.

Türkiyenin en genç İl Başkanı Emrah Tuncer Bursa'da 17 ilçede teşkilatlanmamız Eylül ayında biteceğini söyledi. Başkan Emrah Tuncer Sorunları biliyoruz çözüm odaklı olacaklarını siyaseti yeni nesil siyaset eksenli yapacaklarını söyledi. Tek Parti Bursa İl Başkanı Emrah Tuncer,Bursa İl Başkanlığımız açılışında miting havasında olacağını söyledi.  

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0