banner102

NEZİR ASAROĞLU'NA BİR ŞOK DAHA MANEVİ TAZMİNAT CEZASI ALDI!

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Necmi İnce ile ilgili 2018 yılından hakkında belli şer medya gruplar tarafından desteklenen gazetecilere karşı mücadelesi korkusuzca devam ediyor. Başta şahsına hakaret,tehdit ve iftiralarda bulunan kişilerden biriside olan Nezir Asaroğlu'da olmuştu.Bu kapsamda hakkını hukuk karşında mahkemelerde arayan İmtiyaz Sahibi Gazeteci Necmi İnce bir dava daha kazandı.

NEZİR ASAROĞLU'NA BİR ŞOK DAHA  MANEVİ TAZMİNAT CEZASI ALDI!

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ,Gazeteci Necmi İnce'nin  13/09/2018 tarihinde sabıkalı  Nezir Asaroğlu'nun  kendisine yaptığı hakaret ve tehdit suçundan TC. Bursa 28. Asliye Ceza Mahkemesine yapmış olduğu  şikayet sonrası davayı ve sonrasında açmış olduğu TC. Bursa 10 .Asliye Hukuk Mahkesinde 2021-426 sayılı ile açılan  Manevi tazminat davasında kazandı.

Geçtiğimiz yıllara Gazeteci Necmi İnce kendisine  yapılan tehdit,iftira ve hakaretlerden dolayı   TC. Bursa 28. Asliye Ceza Mahkemesine  dava açmış ve sonrasına  Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Asaroğlu'nun TCK. 125 maddesi hakaret ve TCK 106 maddesi basit tehdit suçundan dolayı  suçlu olarak hüküm girmişti.Gazeteci Necmi İnce kazanmış olduğu bu ceza davasından sonra 20bintl'lik manevi tazminat dosyayı açtı.

Bu kapsamda TC. Bursa 10.Asliye Hukuk Mahkemesi 2021-426 sayılı dosya ile açılan davada Mahkeme Gazeteci Necmi İnce'yi haklı bularak Nezir Asaroğlu'nun 7bintl para cezası vermesine hükmetti.


Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamada hakkında 2018 yılından  bu zamana  kadar belli cenahlar tarafından birilerinin talimatıyla haksız yere iftiralar , yalan  ve mesnetsiz yazılarla da  gündeme getirildiği bu  haberleren dolayı hedef haline getirilmiş ve bir haksızlıklara maruz kalmıştı.Ama gelinen son aşamada ne kadar haklı olduğu kazandığı davalarla tescillenmiş oldu.

Bursa Medyasının güçlü ve korkusuz kalemi Gazeteci Necmi İnce ile hakkında kesinleşmiş hiç bir mahkeme kararı olmadığı ve sicilininde temiz olmasına rağmen hala çamur at izi kalsın diyen basit kişilerle de hukuk mücadelesini devam ettirmektedir.Her zaman mağdur ,mazlum ve garibanın yanında her almaya devam etmektedir.


Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamada "Hukukun üstünlüğüne inanan ve hukukçu adayı olarak,Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak tarafsız mahkelerin verdiği karardan dolayı memnun olduğunu, adaletin er geç tecelli ettiğini söyledi. 

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ,Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamasında önümüzdeki günlerde şahsına yönelik yapılan kumpas ve algı yönetimi haberleri nedeniyle başka gazetecilere yönelik kazandığı manevi tazminat davalarıyla da ilgili kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2022, 14:40

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0