banner102

MYK ÜYESİ NİYAZI KOYUN;BURSA HİZMET ETMEK BENİM VAZİFEM

Anavatan Partisinde ülke genelinde eski günlere geri dönmek için siyaseten önemli adımlar atmaya devam ediyor.Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi liderliğinde tüm teşkilatlarının hazırlarken aynı zamanda ülke gündemi ile ilgili önemli konuları gündeme getiriyor.

MYK ÜYESİ NİYAZI KOYUN;BURSA HİZMET ETMEK BENİM VAZİFEM

İşte bu kapsamda Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi Bursa ‘ya verdiği önem kapsamında gecen yıl Anavatan Partisi Bursa İl Başkanı olarak atanan Niyazi Koyun’u Anavatan Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine atandığı açıklandı.Atama sonrası Anavatan Partisi MYK Üyesi Nizayi Koyun konuyla ilgili önemli açıklamlarda bulundu.Koyun ‘’Bursa’ya yıllardır başta sendikalarda hizmet eden bir kardeşiniz olarak artık bundan böyle Ankara’da ve Bursa’da hizmet etmek için gece gündüz çalışacağım.Ayrıca Anavatan Partisi olarak başta Genel Başkanımız İbrahim Çelebi Başkanlığında her kesimin partisi olarak onların sıkıntılarını ve sorunlarını gündemde getireceğini ’ söyledi.

Konuşmasında Anavatan Partisi MYK Üyesi Niyazi Koyun;’ Benim tek amacım ben Bursa evladıyım Bursa’ya hayırlı bir insan olmak Bursa’ya nasıl yardımcı olabilirim. Düşünceleriyle yola çıktım. Daha sonra Allah izin verirse adım adım merdiven basamağı gibi Bursa’dan tutalım diğer illere yükselmek. Amacımız Türkiye’nin veya Ankara’nın veya İzmir’in konu değil her illerimize hizme etmektir.Verimli olmak istiyorum. Halkın sıkıntılarını sorunlarını çözmek istiyorum ve onun için Anavatan Partisinde siyaset yapmaktayım. Son dönemlerde Türkiye’nin durumu ortada,dış güçler ve iç güçler bunlar her zaman ülkemizi kuşatmaya çalışıyorlar ama bizler özlerimize dönerek bu sıkıntıları ve sorunları çözeceğimize inanıyorum’dedi.

SİYASETE NE ZAMAN BAŞLADI?

Siyasete sendikal faaliyetler başladıktan sonra girdi. Buradan 8-9 yıl önce aslında ilk partim Anavatanı 1988’de ve sonrada MHP’ye davet edilerek siyaset yaptı.İl yönetimindeydim MHP’de daha sonra fikir ayrıcalığı yaşadı.Sonrasında yine Gelecek Partisine davet etmeleri üzerine orada siyaset yaptı. Orada ayrıca komisyon başkanlığı yaptı .Gelecek Partisinde Sendika komisyon başkanı oldu. Yine fikir ayrıcalığı oldu ve son olarak Anavatan partisi il başkanlığı yaptı. Anavatan il başkanlığından sonra da Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi’nin takdiri ile MYK üyesi oldu.

NİYAZI KOYUN kimdir?

1970 Yılında Bursa Nilüfer İlçesinin Çalı beldesinde doğdu.

3 yaşıma kadar Çalı beldesinde yaşadım. Daha sonra hisar semtinde 10 yıl yaşadı.

İlk ve ortaöğretim okulumu Bursa Osmangazi ilköğretimde pınarbaşın’da okudu. Daha sonra lise hayatımı hürriyet endüstri meslek lisesi elektrik bölümünde bitirdim.

Evli ve 3 çoçuk babasıdır.

Tofaş’ta uzun yıllar işçi olarak çalıştı sonra ,İdareci olarak görev aldı.

Sonra Türk Metal Sendikasında uzun yıllar görev aldı ve sırasıyla Baş Temsilcisi , Eğitim sekreteri ve Başkan yardımcılığı görevlerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2022, 20:27

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0