banner101

İBRAHİM GERGİN'LE TİCARET YAPANLAR YANDI!

Bursa'da geçtiğimiz yıllarda İbrahim Gergin ile ilgili yaptığı bazı sözde ticaretlerden dolayı hakkında nitelikli dolandırıcılık'dan Ağır Ceza'da dava açılan ve 6 ay tutuklu yargılanan ve bazı kişilerden milyarlarca paralarını alıp vermediği için gündeme gelerek haber olmuştu.

İBRAHİM GERGİN'LE TİCARET YAPANLAR YANDI!

Sözde araba alıp sattığını söyleyen ama ortada hiç bir ticaretin olmadığı iddia edilen ve insanlara MHP'li olduğunu göz dağı veren İbrahim Gerim'in sözleriyle insanları kandırdığı gerekçesiyle onlarca kişi mağdur olduklarını söylediler.

Hatta bununla iglili geçen senede mahkemeye şikayet edilerek hakkında davalar açıldı.

Bize gelen mağdur olan kişilerin de verdiği bilgileri görede kendisi ile yapılan ticaretlerden dolayı mağdur olan kişi sayı her geçen gün artmaktaya devam etmektedir.

İşte size geçtiğimiz yıllarda İbrahim Gergin ile ticaret yaptığını iddia eden Ekin Yetik,İsmet Büyüksefil,Nazmi Süleymanoğlu, Ahmet Çalışkan ve Fırak Bayrak ile yaptıkları ticaret sonrası milyarlarca paralarını geri alamadıkları için şikayetçi olup mahkemeye gitmişlerdi.

Son zamanlarda özellikle İstanbul'da ve Bursa'dan da bize ulaşan kişilere göre F....A... ve A....İ....,T....B... İsmindeki kişilerden de araba alıyorum vaadiyle borç para alıp milyarlarca TL alıp ticaret yapıp paralarını geri vermekleri için mağdur olanların olduğu söyleyenler oldu.Hatta yeni mağdur olan kişilerde en kısa zamanda Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edeceklerini söylediler.

İnsanların hedefindeki isim olan İbrahim Gergin bizlerde bu konularla ilgili Bilecik'te hayatını sürdüren ve aslen Kestel'de akrabaları olmasına rağmen ulaşmaya çalışsakta kendisine ulaşamadık.

Bu konularla ilgili cevap hakkını bizlere ulaşarak verebilir.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2022, 10:02

Necmi İnce

YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman sapmaz
süleyman sapmaz - 1 yıl Önce

biri de benim, clio arabamı aldı elimden tanıdık vasıtasıyla yok mhp teşkilattan falan diye tanıtarak. bizde güvendik arabamız gitti. şikayetimizi ettik bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0