GAZETECİ NECMİ İNCE TAHLİYE OLDU

İNCE MEDYA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Necmi İnce cezaevinden tahliye oldu. Geçtiğimiz ay Bursa gündeminde çokca konuşulan ve gündemi belirleyerek yazdığı köşe yazılarla konuşulan usta Gazeteci Necmi İnce için sonunda yine adalet yerini buldu. Gazeteci Necmi İnce'nin en son yazdığı köşendeki ''Ak Parti Bursa'da Manita Hastalığı' ve 'Bir Kadının Sessiz Çıglığı ' yazısından sonra başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın şikayeti sonrasın önce gözaltına ve sonrasında ise tutuklu yargılanması için Bursa E Tipi Kapalı Cezaevinde yaklaşık 27 gün yattıkdan sonra tahliye oldu.

GAZETECİ NECMİ İNCE TAHLİYE OLDU
banner98

Hakkında açılan hakaret ve Şantaj Şüplesi olarak gözaltına alınan ve bu suçların gerçekleşse dahi tutuklaması olmamasına rağmen tutuklu yargılanmasına anlam veremeyen İnce konuyla ilgili sosyal meydadan önemli açıklmalar yaptı.

 Açıklamada bulunan usta gazeteci Necmi İnce, ‘’Bursa’da bir takım şer odakları ile mücadele ettiğim için başıma gelmeyen kalmadı. Çeşitli iftiralara maruz kaldım. Kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğini önlemek, hakkımda atılan iftiralara cevap vermek için ilerleyen günlerde  Manşetx Gazetesi ve kendi  sosyal medya hesabından yapacağım canlı yayın ile tüm merak edilenlere açıklık getirip, üzerime oynanan oyunlar ile Bursa medyasında yuvalanmış haysiyet tetikçilerini ve onların arkasındaki güç odaklarını tek tek açıklayacağını söyledi.

Ayrıca Unutulmamalıdır ki, gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma huyu vardır’’ ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 12:54

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0