GAZETECİ NECMİ İNCE MİLLETVEKİLİ REFİK ÖZEN'İN AÇTIĞI BİR DAVAYI DAHA KAZANDI

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi,Genel Yayın Yönetmeni,Siyasal İletişim Uzmanı ve Hukukçu Necmi İnce'nin yazdığı yazılardan rahatsız olan ve bundan önce Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet eden Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen'e basit usuldeki yargılama sonrası kaybettiği davayı itiraz ederek yeni açılan davayı da kaybetti.

GAZETECİ NECMİ İNCE MİLLETVEKİLİ REFİK ÖZEN'İN AÇTIĞI BİR DAVAYI DAHA KAZANDI
banner98

Geçtiğimiz yıllarda deneyimli Gazeteci,Siaysal İletişim Uzmanı ve Hukukcu Necmi İnce'nin sosyal palaşım sitelerinde Sedat Peker'in gündeme getirdiği bazı Milletvekillerinin uygunsuz fotografları olduğunu iddia etmişti. Bu konuyu gündeme getiren Gazeteci Necmi İnce'dniin yazzdığı yazılardan rahatsız olan Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen sonrasında konuyu  Bursa Cumhuriyet Başsavlığına şikayetci olmuştu. 

Bu şikayet sonrası Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce basit usulde ki yargılamadaki ilk duruşmada beraat kararı verilmişti.

Sonrasında bu karara da yine itiraz hakkını kullanan Bursa Milletvekili Refik Özen sonrasında Bursa Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 2 . duruşmada yine Gazeteci Necmi İnce'nin suçsuz olduğu ve hakaret sucunun işlenmeği kararı vererek beraat etti.

Bu berrat kararı sonrası Gazeteci,Siyasal İletişim Uzmanı ve Hukukçu Necmi İnce önemli açıklamlarda bulundu.
İşte o paylaşımı;
"Adalet mülkün temelidir.!
Ak Parti Milletvekili Refik Özen'le ilgili yazdığım yazılardan rahatsız olan ve cevap hakkını kullanmayan ve şikayet ederken ikinci kez mahkeme  tarafından  beraat ettim.

Artık kamu gücünü kullanarak insanlara zülm etme dönemi bitmiştir.

Devletin dini adalettir duruşu her yerde tesis edilmelidir.

Ülkemizin tarafsız hakim ve savcılarımızın olmasında dolayı onları cani gönülden kutluyorum.
Eee artık hem gazeteci hemde hukukçu ile uğraşmak neymiş herkes öğrensin...
Ha unutmadan sırada diğer müptezellerle ilgili güzel haberler gelmeye devam ediyor.
Geçmiş olsun..! Bu arada Sn. Milletvekili Refik Özan'e yeri gelmişken soralım;hakkınızda iddialara göre gerçekten uygunsuz videolar var mı ?
Ayrıca Togg 'un yemek ihalesi ve TBMM ile ilgili yemek ihalesini sizin aldığınız söyleniyor bu iddialar doğru mu?

Ayrıca Uludağ'da eski bayan arkadaşlarınızla sarmaş dolaş gezdiğiniz görülmüş bu iddilara da bir cevap verirseniz sevinirim"diye bir paylaşımı oldu.
Bu yazılan iddialara sonrasın da Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen 'in nasıl bir cevap vereceği de merak konusu ve İnce Medya Grup olarak cevap hakkını her zaman kullanabilir.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0