CANLA BAŞLA BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ'IN KANKİSİ MÜPTEZEL NEZİR ASAROĞLU'NUN İZNİK'DEKİ TARIM ARAZİSİ İMARA AÇTI

Usta Gazeteci Necmi İnce yine önemli bir konuyu köşesinde gündeme getirdiği. Yaklaşık iki yıldır Nezir Asaroğlunu denilen ve Fetö terör örgütünü liderini ziyarete giden bu şahsın İznik Derbent'deki 16 dönüm tarım arazisinin imara açılmasının yanlış olduğunu yazmaktayız ama bu yazılanlara rağmen bu konu 17 Ağustos 2021'deki Bursa Büyükşehir Mecllisinden malesef geçti.

CANLA BAŞLA BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ'IN KANKİSİ MÜPTEZEL NEZİR ASAROĞLU'NUN İZNİK'DEKİ TARIM ARAZİSİ İMARA AÇTI
banner98

Ama gelin görün ki tarımın katledilmesine birilerinin rant uğruna hiçe sayarak adımlar atılmaya devam ediyor.
Hayırlı olsun....
İktidar gücü elinde bulunduranlar kanunlardan gelen yetkilerini de malesef kötüye kullanarak ve birilerinin tetikçiliğini yapan Müflis NezirAsaroğlu sonunda İznik İlçesindeki 16 dönüm tarım arazisini imara açarak  ameline ulaştı!

Para için herşeyi yapabilecek karakterde olan bu şahış kendinden geçtiğimiz aylarda 30 yaş küçük bayanlarla gönül ilişkisi olduğu haberleri ile gündeme gelmişti.
Birde  millete ahlak dersi verirken kendisinin yaptığı terbiyezikleri ise görmezden gelen bu şahısın bu kadar pervasız davranması da bu kadarda pes dedirtecek bir durumdur.
Utanmadan sosyal medyadan bir hala bir şeyler yazarak  atıp tutmaya devam ediyor.

Yine bu Müptezel zamanında beni de tehdit ve hakaretten 3 ay hapis cezası almıştı.
Şimdilerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AlinurAktas'ın üniversiteden abisi olan ve ABD'ye  Fetö terör örgütü liderini FettullahGülen'i ziyarete giden ve bukelamun gibi her tarafı oynayan NezirAsaroğlu  İznik'tedeki 16 dönüm tarım arazisine sonunda imar izinlerini aldı ve bu yere 16 tane taş villa yapılma fırsatı da verilmiş oldu.

Biz bu konuyu Bursa gündemine defalarca gündeme  getirmenize rağmen Bursa Büyük Meclisinde başta muhalefet partilerinin bu konuyu yeterince gündeme getirmemesinden dolayı 17 Ağustos 2021'de alınan Bursa Büyükşehir Belediye Meclisinden geçen karar ile artık bu tarım arazisi imara açılmış oldu.
Ne diyelim gün gelir elbet bir gün bu yerleri imara açanlar hem bu dünyada  hemde  mahşerde nasıl hesap verecekler onlar düşünsünler!


Biz onları uyardık....
Elimizden geleni yaptık.
Yapmaya da devam edeceğiz.
Selam ve dua ile.

Not:Ha unutmadan bu Müptezel'in yanında olan ve detek veren Ak Parti MKYK Üyesi AyhanSalman'nında ona ciddi destek verdiğini de hatırlatalım.Ayrıca Başkan Alinur Aktaş birde mecliste  utanmadan Nezir Asaroğlunu tanımadığını  söylediğini ve bu fotoğrafı da paylaşıp yorumları sizlerin  takdirine bırakıyorum.!
Ondan sonra Ak parti neden oy kaybediyor diye salakça sorular soruyorlar .

Daha ne olacak ki?

Her şey ortada !

Not;Bazı fotoğraflar espiri amaçlı kullanışmıştır.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2021, 17:33

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0