BURSA'LI GENÇ ONUR ÇETİN HERKESE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR !

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Alemdar Mahallesinde ikamet eden lise mezunu Onur Çetin akrabaları, mahalle muhtarları, komşuları ve Osmangazi ilçesine bağlı birçok mahallelinin yardımı ile 1 yılda 8 bin kapak topladı.

BURSA'LI GENÇ ONUR ÇETİN  HERKESE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYOR !
banner98

Herkes engelli adayıdır diyen Onur Çetin "Ben kapak toplamaya gönüllü olarak başladım. Geçen sene engelli bir vatandaşa komşularımın yardımı ile tekerlekli sandalye verdik. Bir senede topladığım 8 bin kapak ile tekrar tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan kişiye vereceğim. Mavi kapakları atmayın bana getirin'' dedi.

Son olarak Onur Çetin "bana destek veren Alemdar, Soğanlı, Çiftehavuzlar, mahallesi muhtarları ve Annesi Ayşe Çetin'e destekleri için teşekkür etti.

Ayrıca hayırsever Onur Genç   14 yaşında amatör müziğe başladığını ve  19 yaşında mavi kapakla yardım toplayarak kendi  derneğini kurmak için çalıştığını  açıkladı.

 2020 yılında Ekim ayında Bursa büyükşehir belediyesi tarafından  yılın örnek vatandaşı olarak seçildi.

Ayrıca genç hayırsever Onur Genç 2022  ramazan ayında 16 aileye erzak bağışında bulunduğunu ve   Nilüfer Belediyesi yerleşkesinden yer aldığını ve  resmi derneğini kurmak için çalıştığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2022, 16:32

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0