banner101

BURSA İZMİRLİLER DERNEĞİ LOKMA DAĞITTI

Bursa’da yeni bir hemşehri derneği daha kuruldu. İsmi ise Bursa İzmirliller Derneği oldu. Bursa İzmirliler Derneği Yönetimi Kurulu Başkanı ise Tamer Şatır olduğu açıklandı. Bursa İzmirliler Derneği Başkanı Tamer Şatır bugün yeni kurulan dernekle ilgili İzmirin kurtuluş yıl dönümüyle ilgili hayır için lokma dağıttıklarını bugünün anlam önemine binayen önemli açıklamalarda bulundu.

BURSA İZMİRLİLER  DERNEĞİ LOKMA DAĞITTI

Bursa İzmirliler Dernek Başkanı Tamer Şatır açıklamasında ‘Bizim için ve ülkemiz için önemli günlerden olan İzmir’in kurtuluşunun yılında Dernek Yöneticilerimizle birlikte Bursalı vatandaşlarımıza lokma dağıtarak andık.İzmiri’in kurutuluşunun 9 Eylül 2022 tarihi ile tam 100 sene sonra aynı günde Bursada yaşayan İzmirlileri bir araya getirmek kültürümüzü yaşatmak için kurulmuş bir dernek olduklarını açıkladı.

Ayrıca bu dernekte ayrıca Bursa’da yaşayan bütün İzmir ve İzmirliye gönül veren İzmir’i seven arkadaşları beklediklerini ve çeşitli etkinlikler yaparak herkesi yanlarında görmek isterini söyledi.

Bursa İzmirililer Dernek Başkanı Tamer Şatır konuşmasında dernek başkanı olarak

kendisinin seçildiği ve Başkan Yardımcısı Serkan Sevgili ,Ahmet Bakırcı ,Güral Tatlıcı,kadın kolları için Zuhal Sağlam ve Birsen Kenvar ile 7 kişi bu derneği kurulduğunu bundan sonrada üye kayıtlarına başlıcaz dedi.

Ayrıca Bura İzmirliler Derneği olarak daha sora hedefleri olduklarını İzmir evi Bursa’da kurup arkadaşlarımızın boş zamanlarında yada akşamları yemeklerinde hep beraber olmak üzere bir lokal yapmayı düşündüklerini açıkladı.

Son olarak konuşmasında Bursa İzmirliler Derneği Başkan Tamer Şatır başta Bursa’daki Belediye Başkanlarına ve İzmir’deki tüm Belediye Başkalarına kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı hepsine teşekkür etti ve sonraki yıllarda hep birlikte inşallah güzel çalışmalara omuz omuza çalışacaklarını söyledi.

Program Nilüfer Belediyesinin önünde Bursa’lılara lokma dağıtımı yaparak sona erdi.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0