BKM Devler Ligine Çıkıyor

Bursa'nın gururu, Bursa Merkezli BKM Kitap, Atatürk Caddesi (Heykel), FSM Bulvarı ve Özlüce’nin ardından Bursa’da dördüncü şubesini açarak, 10 milyon kitabın bulunacağı dev yaşam merkeziyle dünya ligine çıkıyor.

BKM Devler Ligine Çıkıyor
banner98

2000 yılında Bursa’da kurulan BKM Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaşması için Türkiye’ye büyük katkı sağlıyor. Atatürk Caddesi (Heykel), FSM Bulvarı ve Özlüce’nin ardından Bursa’da dördüncü şubesini açan şirket yenilikçi konseptiyle dikkat çekti. İstanbul Yolu üzerinde Metro Market yanında açılan BKM Kitap Kuzey Şubesi toplam 17 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu.

Bir Bursa markası: BKM Kitap
Kudbettin Bingölbalı tarafından kurulan ve yönetilen BKM Kitap bugüne dek milyonlarca kitabın kitapseverler ile buluşmasını sağladı. Hayatının 25 yılını kitapçılığa adayan Bingölbalı zorlu geçen iş yaşantısında birçok ‘ilk’i Bursa’ya taşımış bir iş insanı. Kitap-kafe fikrini Bursa’da ilk kez kendilerinin uygulamaya başladıklarını belirten Kudbettin Bingölbalı, dünya menüsünden seçilmiş lezzetli yemekleri kitapseverler ile buluşturuyor. 500’e yakın çalışanın görev yaptığı şirket kurumsallaşma yönünde önemli adımlar atıyor.

100 milyon liralık yatırım
Türkiye’nin en büyük online kitap ve kırtasiye alışveriş platformu olan ‘bkmkitap.com’ yeni kurulan ve 4. Şube içinde bulunan otomasyon yönetimli lojistik merkezi sayesinde günde 70 bin paketin insan eli değmeden hazırlanabileceği bir ortam oluşturdu. 100 milyon liraya yakın bir yatırımın gerçekleştirildiği bu merkezde günlük 350 bin kitap online alışveriş yapan tüketiciye ulaştırılmak üzere kargolanabilecek.

Kültür ve kitap ile dolu bir yaşam merkezi
İçinde kafe, restoran, sahaf, kitap müzesi, toplantı salonları, eğitim alanları, dinlenme platformları, çocuklar için oyun sahaları, konferans merkezleri bulunan dev yatırım sayesinde bir Bursa markası olan BKM Kitap, dünyanın en büyük kitapçılarından biri olarak literatüre girdi. “Kitabın olduğu yerde mürekkep akar, kan akmaz” diyerek okumanın önemini vurgulayan şirketin öngörülü kurucusu Kudbettin Bingölbalı, pandemi döneminde Bursa’ya yatırım yapmanın insanımıza çok fayda sağladığını belirtti.

10 milyon kitap BKM’de
Gençlerin, yetişkinlerin, ailelerin buluşma noktası haline gelen BKM kitapçıları işletme politikası olarak GÜVEN konusuna çok önem veriyor. Özellikle ailelerin çocuklarını rahatlıkla gönderdikleri ve öğrencilerin de güven, hijyen ve sosyal mesafe kuralları içinde kitap okuyup yemek yiyebilecekleri bir markaya dönüşen BKM’nin yeni şubesinde 10 milyon kitap toplanması öngörülüyor.

BKM’de 365 gün kampanya var
“Dünya klasikleri 5 TL” ya da “3 al 2 öde” ya da “online alışverişte yüzde 50 indirim” gibi kampanyalar ile okurları destekleyen BKM Kitap, büyük firma olmanın sorumluluğu ile kampanyalarını 365 güne yaymış durumda. “Kâğıt kokusunu duymak, aydınlık-temiz bir kitapçıda zaman geçirmek, aranan her eserin BKM’ye özel bilgisayar yazılımı sayesinde hızlı biçimde bulunabilmesi ve kitap alışverişinin sonrasında dostlarla bir bardak çay içebilmek artık lüks bir sosyal aktivite değil çünkü Bursa’nın BKM’si var” diyerek kitap aşkını ve Bursalılara doğru hizmeti sunabilme amacını vurgulayan Kudbettin Bingölbalı 1 Eylül 2020’de açılan 4. BKM Kitap şubesine herkesi davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2020, 13:42

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0