2. BURSA GIDA FUARI 2 MAYIS’TA BAŞLIYOR

Network Fuarcılık tarafından 2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde 2’inci kez düzenlenecek olan Bursa Gıda Fuarı’nın tanıtım toplantısı Merinos Gölpark’ta yapıldı. Basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, gıda sektörünün Bursa’da oldukça önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Amacımız Bursa gıda sektörünün gelişimine katkı sağlamaktır” dedi.

2. BURSA GIDA FUARI 2 MAYIS’TA BAŞLIYOR
banner98

2-4 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Bursa Gıda Fuarı’nın tanıtım toplantısı, BESOB Başkanı Arif Tak, Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Sait Kaplan, Bursa Aşçılar Derneği Onursal Başkanı Reşat Kahriman, Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Lale Yıldız, Gastronomi Turizmi Derneği Bursa Temsilcisi Ramazan Başan ve BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez’in katılımıyla Merinos Gölpark’ta gerçekleşti. 
Fuarların Bursa’nın turizmine de katkı sağlayan organizasyonlar olduğunun altını çizen Hasan Eker, “Gıda Fuarımız ile Bursa’nın tatlarını, kültürünü, yemeklerini, kısacası kentimizle özdeşleşen gıda ürünlerini tüm Türkiye’ye tanıtmaya gayret edeceğiz” şeklinde konuştu. 
Fuarın 50 firmanın katılımıyla 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 11.00’de Merinos AKKM’de kapılarını açacağını dile getiren Hasan Eker, “Fuarımıza hem yerel, hem ulusal, hem de uluslararası markalar katılacak. Üç gün boyunca devam edecek olan Fuarımızda yalnızca profesyoneller yer alacak. Bu anlamda sektördeki firmaların direkt olarak müşterileriyle bir araya gelmesini sağlayacağız. Kısacası sektörün paydaşlarını bu fuarda buluşturacağız” ifadelerini kullandı. 
Fuarların sektörlerin desteğiyle gelişebileceğini de ifade eden Hasan Eker, gıda sektöründen gerekli desteği gördüklerini de kaydettiği konuşmasından, “Fuarımızda en önem verdiğimiz konu, stand açan firmaların müşterilerini getirebilmektir. Ziyaretçi kitlemiz ulusal bazda olup, fuarımız ihracata yönelik değildir. Ziyaretçiler konu ile ilgili toptan alım gücüne sahip kurumlar olacaktır. Parekende satış ve tanıtım olmayacaktır. Halka ve son tüketiciye kapalıdır. Fuarımızı sektör aldığımız stand ücretleri ile gerçekleştirmekteyiz. Başarılı fuarlarda ancak sektörün destek vermesi, uzun vadeli düşünmesi, sahiplenmesi ve memnun kalması ile süreklilik arz edebilir. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne tanıtım desteği için, sektör temsilcilerine de katkıları için çok teşekkür ederiz” dedi.
Fuarın paydaşlığını yapan BESOB Başkanı Arif Tak, Bursa Aşçılar Derneği Başkanı Sait Kaplan, Bursa Aşçılar Derneği Onursal Başkanı Reşat Kahriman, Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Lale Yıldız, Gastronomi Turizmi Derneği Bursa Temsilcisi Ramazan Başan ve BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez de tanıtım toplantısında yaptıkları konuşmalarda fuarın sektöre ve Bursa ekonomisine sağlayacağı katkıyı dile getirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0