banner101

Yıldız'dan Bilime Destek Sözü

Ocak ayında ilk sayısı çıkacak olan ‘The European Research Journal’ adlı yeni tıp dergisine her zaman destek olacaklarını ifade eden Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, sağlık çalışmalarına her zaman destekçi olacaklarını söyledi.

Yıldız'dan Bilime Destek Sözü
 Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi akademisyenleri, bilimsel projelerini planlamak ve geliştirmek için Hastane Yöneticisi Prof. Dr. Rüstem Aşkın başkanlığında Gürsu’da toplandı. Toplantıya Gürsu Belediye başkanı Cüneyt Yıldız da ev sahibi olarak katıldı. Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Ocak ayında yayına başlayacağı yeni tıp dergisi ‘The European Research Journal’ ile ilgili kararların da alındığı toplantıda, akademisyenlerin heyecanına ortak olan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız “Akademisyenlerin dünya çapında bir dergi olması için büyük gayret sarf ettikler. Bu derginin ilk sayısının sponsoru biz olalım. Bilime her zaman destek veren olduk. Özellikle sağlık konusu bizim olmazsa olmazımız. Sağlık çalışmaları konusunda her zaman desteçiyiz" diye konuştu.
Toplantıda Aile Hekimliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Demirci ve arkadaşlarının şubat ayında dördüncüsünü düzenleyecekleri Şevket Yılmaz Araştırma Günlerinin konuları belirlendi. Toplantıda konuşan Doç.Dr. Hakan Demirci “Bu yıl sempozyumda ana tema ‘bağımlılık’ olacak. Ancak bağımlılık internet bağımlılığından madde bağımlılığına kadar geniş bir yelpazede tartışılacak. Bilimsel araştırma yöntemleri de tartışacağımız diğer temalar arasında olacak. Ülkemizin önemli bilim insanlarının konuşmacı olarak davet edileceği toplantının büyük ses getirmesini ümit ediyoruz” dedi.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0