YILDIRIMLI KADINLARDAN GÖZ ALICI RÖLYEF SERGİSİ

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) kağıt rölyef kursiyerleri tarafından düzenlenen sergi açıldı. El emeği göz nuru eserler ilçe sakinlerinin büyük beğenisini kazandı.

YILDIRIMLI KADINLARDAN GÖZ ALICI RÖLYEF SERGİSİ
banner98
 Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Kadın ve Çiçek konulu rölyef sergisinin açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, YIL-MEK kağıt rölyef kursiyerleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren YIL-MEK ve Yıldırım Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kağıt rölyef kursunda eğitim gören 33 kursiyer, Elif Kamacı Efe eğitmenliğinde aldıkları eğitim sonrasında elemeği göz nuru eserlerini sergileme imkanı buldu. 11 Mart Pazar gününe kadar devam edecek sergiyi gezen Başkan İsmail Hakkı Edebali, birbirinden güzel sanat eserlerini ortaya çıkaran kursiyerleri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

 

KÜLTÜR VE SANATTA ÖRNEK PROJELER

YIL-MEK’in gerçekleştirdiği kurslarla Yıldırımlı kadınların hem hobi hem de meslek sahibi olmalarına fırsat sağladığını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizim çalışmalarımıza değer katan en büyük etmen kadınlarımızın heyecanıdır. İnsanlarımızı geleceğe taşıyacak projelere imza atarken bizim en büyük destekçimiz kadınlarımızdır. Bu bilinçle hem aile ekonomisine katkıda bulunmak için meslek edinmek isteyen hem de hobi edinmek isteye kadınlarımızın mutluluğu adına çalışıyoruz. İnanıyorum ki el ele vererek özellikle başta eğitim alanında olmak üzere kültür ve sanattaki örnek projelerimizle Yıldırım’ı geleceğe taşıyacağız” dedi. Sergi açılışının ardından Başkan Edebali ve beraberindekiler sergilenen kağıt rölyef sergilerini tek tek inceleyerek eser sahibi kursiyerlerle sohbet etme imkanı buldu.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0