banner102

Yıldırım’abir Tesis Daha

BURSA- Yıldırım Belediyesi, 'Spor Şehri Yıldırım' hedefi doğrultusunda şehirlerin yaşam kalitesine artı değer katan bir tesisi daha ilçeye kazandırdı. Akçağlayan Mahallesi’nde 812 metrekare kullanım alanına sahip Akçağlayan Spor Tesisi Yıldırımlıların yoğun katılımı ile hizmete açıldı.

Yıldırım’abir Tesis Daha

Tesisin açılış törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanvekili Mustafa Sayılgan, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Mehmet Akif Bingöl, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

‘YILDIRIMLI GENÇLER GELECEĞE UMUTLA BAKIYOR’

Şehrin ana unsurlarının beton binalar değil, insanın kendisi olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım ciddi anlamda şehirleşme sıkıntıları, yenilenme talepleri olan bir ilçe ama bununla birlikte sosyal yaşam alanları açısından da ciddi ihtiyaçları olan bir ilçe olduğunu biliyoruz. Bizler bu minvalde sosyal yaşam alanlarını arttırmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda bizim dönemimizde inşallah 500 bin metrekareyi aşan yeşil alanı Yıldırım’a kazandırmış olacağız. Yine çocuklarımıza, gençlerimize, öğrencilerimize hitap edecek okuma salonları, kütüphaneler, etüt merkezleri kazandıracağız, bunların hazırlığı içerisindeyiz. Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ilçemize kazandırmış olduk ve bunu Yıldırım Belediyesi olarak bizler işleteceğiz. Yıldırım’daki amatör spor kulüplerimizin hasretle beklediği Fidyekızık Spor Tesislerimizi inşallah yakın bir zamanda tekrardan restore edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için her mahallemizde, ilçemizin her bölgesinde tüm imkanlarımızı seferber etmeye var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

‘BU TESİSLER SİZLERE EMANET’

Hem kültür sanat hem de spor alanında tüm branşlarda gençlere öncülük edecek çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Bizler bu tip spor alanlarını, kültür sanat alanlarını, fiziki mekanları inşa edebiliriz ama bunları yaşatacak olan sizlersiniz. Buralar sizlere emanet. Bizler yaptığımız bu çalışmalarla çocuklarımıza mücadele azmini öğretmek istiyoruz. Başarmayı, gayret etmeyi öğretmek istiyoruz. Takım sporları ile birlikte hareket etmeyi, paylaşmayı, ekip ruhunu öğretiyoruz. Tabi aynı zamanda her türlü bağımlılıktan, kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını sağlıyoruz. Sadece madde bağımlılığı değil aynı zamanda bilgisayar bağımlılığının da çocuklarımızın geleceğini tehdit eden bir unsur olduğunu görüyoruz. Çocuklarımızı çok daha iyi noktalarda, iyi şeylere yönlendirmek hem onların geleceğinin kazanması hem de ülkemizin geleceğini çok daha iyi bir noktaya getirmek adına her daim bu tip hizmetlerimizi sürdürmeye çalışacağız. Rabbim yaptığımız bu hizmetlerin bu dünyada değil, inşallah ahirette karşılığını versin. Yapmak bizden yaşatmak sizden” ifadelerini kullandı.  

Konuşmaların ardından Başkan Oktay Yılmaz ve beraberindekiler düzenlenen törenle tesisin açılışını gerçekleştirdi. Çocuklar ve veliler ile sohbet eden Başkan Yılmaz, topun başına geçerek kaleye penaltı vuruşu da yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0