Yıldırım Belediyesi'nden '' vergi'' çağrısı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ilk taksitlerinin en geç 1 Haziran’a kadar ödenmesi hatırlatmasını yaptı.

Yıldırım Belediyesi'nden '' vergi'' çağrısı
banner98
 Yıldırım’daki hizmetlerin sağlıklı olarak sürmesi adına Yıldırımlıları vergilerini ödemeleri için en geç 1 Haziran gününe kadar Yıldırım Belediyesi veznelerine beklediklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Vergi geleceğimizin teminatıdır. Bunun bilincinde olan hemşehrilerimiz, daha iyi hizmet alabilmelerinin yolunun vergilerini ödemekten geçtiğinin bilincindeler. Henüz vergilerini ödemeyen vatandaşlarımızın da vergilerini ödemeye davet ediyorum” dedi.
İlçe sakinlerinin vergi borçlarının ödenmesine dair gereken hassasiyeti göstereceklerine inandığını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Vatandaşlarımızın vergilerini cezalı ödememeleri ve mağdur olmamaları adına Yıldırım Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlıyoruz” diye konuştu.
İNTERNETTEN ÖDEME KOLAYLIĞI
Vergi borçlarının belediye veznelerinin yanı sıra Yıldırım Belediyesi internet adresi üzerinden de ödenebildiğini hatırlatan Başkan Edebali, “Vatandaşlarımızın vergi borçlarını veznelerimiz haricinde www.yildirim.bel.tr adresinden online olarak kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca Halkbank ve PTT şubelerinden de vergi borçlarının ilk taksitini ödeyebilirler” şeklinde konuştu.
Taleplere yanıt verebilmek adına veznelerin hafta sonu da hizmet vereceğini ifade eden sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “Hafta içi fırsat bulamayan vatandaşlarımızın bu önemli sorumluluğu yerine getirmesi adına veznelerimizde son 2 günde de hizmet vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0