YEPSAN AİLESİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ

Bursa’nın önde gelen firmalarından olan YEPSAN Grup 30. yaşını çalışanlarıyla beraber, piknikte kutladı.

YEPSAN AİLESİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ
banner98
 Tuzaklı Köyünde yapılan piknik organizasyonuna YEPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salim Balcı, YEPSAN Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Polat, Mustafa Kocakurt ve Ünal Kahveci ile çok sayıda YEPSAN çalışanı aileleriyle beraber katıldı.


YEPSAN’ın büyük bir aile olduğuna değinen YEPSAN Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş, “YEPSAN olarak çalışanlarımız ve aileleri ile birlikte yaklaşık 2 bin kişiye ulaşıyoruz. Biz büyük ve güzel bir aileyiz. Böyle organizasyonlarda bir araya gelmek hepimizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.


Aileler ve çocuklar gün boyu düzenlenene oyunlar ve renkli aktivitelerle eğlence dolu zamanlar geçirdiler. Gün boyu süren yarışmaların sonunda kazananlara sürpriz ödüller verildi. Ayrıca düzenlenen çekilişle de çalışanlar hediyeler kazandılar.


Günün sonunda YEPSAN’da 10,15,20 ve 25 yılı aşkın süredir çalışanlara plaket ve altın hediye edildi. Plaket töreninde konuşan YEPSAN Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kahveci, YEPSAN’ın 30 yıldır hizmet verdiğine değinerek “YEPSAN olarak anlayışımız, inanmak, adil, dürüst ve etik çalışmaktır. 30 yıldır süren hizmet hayatımız boyunca bu ilkelerden ayrılmadık” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0