Yenişehir Cazibe Merkezi İstiyor

Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’den ilçede bulunan bin beşyüz dönümlük alana cazibe merkezi yapmasını istedi.

Yenişehir Cazibe Merkezi İstiyor
banner98
 Yenişehir’de Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği spor şenliklerinde konuşan Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, “Bursa yolu üzerinde Otomotiv test merkezinin yapılacağı bölgede bin 500 dönüm yerimiz var, Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’den bu alana spor kompleksi yapmasını istiyoruz” dedi.
"Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin spora ve sporcuya verdiği önemi ve bu alanlarda yaptıkları yatırımları biliyor ve takdir ediyoruz" diyen Yılmaz "Buraya ilçemiz ve çocuklarımız için içinde spor kompleksleri, kültür merkezleri, eğlence alanlarının olabileceği güzel bir tesisi Osmanlı’nın ilk başşehri Yenişehir’e kazandırmalarını istiyoruz" diye konuştu.
Ardından söz alan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Yenişehir ilçemize istenilen her şeyi yapacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimiz gözbebeğimiz. Onlara ne yapsak azdır. Gereken her şey yapılacaktır" diyerek Yenişehir’e istenilen hizmetin müjdesini verdi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0