YENİ SÖLÖZDE MAĞDURİYETİ BELEDİYE GİDERECEK

Orhangazi’ye bağlı Yeni Sölöz Mahallesi’nde belde belediyesi olduğu döneminde yapılan 18 uygulaması sonrasında mağduriyet yaşayan hak sahipleri için Orhangazi Belediyesi devreye girdi. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Sölöz’de imar düzenlemesinden kaynaklanan sorunun çözümü için mahallede yeni bir düzenleme için harekete geçti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Sölöz Mahallesi’nde İmar Müdürlüğü personeli, planlamayı yapacak özel şirket yetkilisi ile birlikte Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

YENİ SÖLÖZDE MAĞDURİYETİ BELEDİYE GİDERECEK
banner98

Vatandaşları dinledi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Yeni Sölöz’ün Belde Belediyesi olduğu dönemde yapılan bir 18 uygulaması neticesinde ortaya çıkan mağduriyetler ve bu konuda daha önce gelen şikayetlerin ardından Bursa’dan Özel bir firma ile yapılan anlaşm                a neticesinde sorunun çözümü için mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Yeni Sölöz’de Belediye Sosyal Tesislerinde 50’yi aşkın vatandaş ile bir araya gelen Başkan Neşet Çağlayan, vatandaşları dinledi.

Bu mağduriyeti gidereceğiz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, sorunun eski belde belediyeliği döneminde yapılan bir uygulamadan kaynaklandığını belirterek, bu konuda mahalle sakinlerimizden bizlere müracaatlar olmuştu. Bu konuda hem İmar Müdürlüğümüz hem de firma yetkililerimiz ile konunun çözümü için harekete geçtik dedi. Yeni Sölöz’de yapılan toplantıda İmar Müdürlüğü ekipleri ile özel firma yetkilisi mağduriyetin giderilmesi için yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Vatandaşlar ise yapılan 18 uygulamasında bir çok kişinin mağdur edildiğini ifade etti.

Yeni bir imar revizyonu planlanıyor

İmar Müdürlüğü ve özel şirket yetkilileri sorunun çözümü için Yeni Sölöz Mahallesi’nin tamamını kapsayacak yeni bir imar revizyonuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu konuda çalışmaları hemen başlatıp bir neticeye ulaşmak istiyoruz dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0