banner101

YENİ HEDEFLER YOLUNDA HEP BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Halkımızdan aldığımız güç ve destekle yeni hedeflerimize hep birlikte ilerleyeceğiz” dedi.

YENİ HEDEFLER YOLUNDA HEP BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, il kadın kolları teşkilatı ile biraraya gelerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. İl kadın kolları toplantısında teşkilat mensupları ile biraraya gelen Başkan Salman, kadın kolları teşkilatlarının partileri açısından önemine vurgu yaptı. Salman, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ardından Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleşen kongreleriyle ana kademe ve kadın kolları teşkilatlarında yapılanmalarını tamamladıklarını belirtti.

Başkan Salman, büyük oranda tamamlanan gençlik kolları kongrelerinin de bitirilmesi ile partilerini 2019 seçimlerine götürecek kadrolarının tam anlamı ile oluşacağını vurgulayarak şunları söyledi:

“İl kongremizin hemen ardından zaman kaybetmeden yürütme kurulumuzu da belirleyerek çalışmalarımızı başlattık. Kadın kolları teşkilatlarımız da her zaman olduğu gibi partimize ve ülkemize hizmet için hazır. İnşallah hep birlikte şehrimizin her noktasında, her kesimden halkımıza ulaşacak ve Bursamız için, partimizin ülkemizin önüne koyduğu büyük hedefler yolunda gereken katkıyı koymak için gece gündüz demeden çalışacağız. Bursa teşkilatları her zaman partimizin en büyük destekçisi olmuştur. Bu yeni dönemde de halkımızdan aldığımız güç ile yeni hedefler yolunda hep birlikte ilerleyeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0