Ver Reçeteni,Al Yemeğini

Diyet yemekleri üzerine ilk ve tek firma olan Fitkitchen, reçeteye göre kişiye özel hazırladığı diyet yemeklerini adrese teslim ediyor.

Ver Reçeteni,Al Yemeğini
banner98
 Fitkitchen'ın kurucusu İlknur Aktaş, günümüzde insanlarda kilonun önemli bir problem haline geldiğine dikkat çekerek, "Artık herkes sağlıklı diyet yaparak dengeli beslenmek istiyor. Fakat diyet yapmak zor bir iş. Bir ailede çocuğa ayrı, eşe ayrı, diğer fertlere ayrı yemek yapmak hem külfetli, hem de maliyetli. Bu yüzden insanlar diyet yapmaktan vazgeçiyor. Bu yüzden böyle bir teşebbüste bulunduk. Böyle bir sıkıntıyı en başta ben yaşadım. Diyet yaparken ‘diyet yemeği hazır önüme gelse’ diye düşünürdüm. Fikir buradan çıktı. Ardından bu iş yerini açtım” dedi.

“HAYATI KOLAYLAŞTIRIYORUZ”

Sağlıklı ve hafif gıdalar hazırladıklarını ifade eden Aktaş, “Sağlıklı gıdalar, tatlılar, ekmekler üretiyoruz. Vücudun asit dengesini yükseltebilecek her türlü gıdadan kaçarak, mutfağımızda sağlıklı besinleri tercih ediyoruz. Tuzlar, beyaz un gibi malzemeleri hiç kullanmıyoruz. Bütün yemeklerde tamamen zeytinyağı kullanıyoruz. Bunun gibi çok çeşidimiz var. Bizden diyet yapmak isteyerek yemek alanlar çok memnun. Diyet yapmayı kolaylaştırdığını söylüyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Yaptığımız kişiye özel diyet yemeklerini ev ve iş yerlerine servis ediyoruz. 3 öğün yemek müşterimizin sabah ev ya da iş yerine gidiyor” diye konuştu.

HAMİLELER, KALP, ŞEKER VE DİYABET HASTALARI İÇİN KİŞİYE ÖZEL MENÜLER
Butik bir iş yaptıklarını, VIP hizmet verdiklerini anlatan Aktaş, “Bizim mutfağımız sanayi tipi bir mutfak değil, küçük ev tipi bir mutfak. Burada hakikaten çok özel yemekler hazırlanıyor. Fitkitchen diyet yemekleri dışında 2 tip menü uyguluyoruz. Biri fit menü dediğimiz, biraz aykırı yemek prensiplerine dayanan bir sistem. Diğeri ise diyabet, kalp, şeker hastaları için özel menüler. Hamileler için de özel menüler hazırlayıp, doktorun verdiği listeye göre yemekler hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.
Fitkitchen’in ödüllü aşçısı Gaye Engin ise birebir kişiye özel bir sistemle itinalı yemekler yaptıklarını, doktorun verdiği diyet listesini gramajına uygun sağlıklı besinlerle, hijyenik mutfaklarında itinalı olarak hazırladıklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0