Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar İftarda Buluştu

Bursa'da görev yapan ve başka illere atamaları yapılan vali yardımcıları ve kaymakamlar, Bursa Valisi Münir Karaloğlu'nun verdiği iftar programında bir araya geldi.

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar İftarda Buluştu
banner98
 Bursa’da huzurlu bir çalışma ortamının olduğunu ve yeni atanan arkadaşlarında inşallah bu huzur ortamını bulacağını ifade eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Yine bir tayin dönemindeyiz ve nihayetinde hepimiz devlet memuruyuz. Görev yaptığınız yerde yeterli süreyi doldurursunuz ve atandığınız da yeni bir çevre, yeni mesai arkadaşlıkları, derken bir başkası. Mülki idari amirleri, diğer devlet memurlarına göre biraz daha fazla tayin gördüğü için zamanla buna alışmak durumunda kalıyorsunuz. Bu son kararnameyle Bursa'dan epey bir arkadaşımızın yeri değişti. Yine yeni gelecek olan arkadaşlarımızın da Bursa'ya atamalar yapıldı. Ben bu güzel gecemize iştirak eden ve Bursa halkına hizmette omuz omuza yürüdüğümüz tüm arkadaşlarıma ilin valisi olarak teşekkür ediyorum. Kimsenin hakkında neresinin hayırlı olacağını bilemeyiz. Ben tayin olarak Ulu Şehir’den ayrılan arkadaşlara yolunuz açık olsun diyorum” dedi.
Anlamlı gece Vali Karaloğlu, Bursa'da görev yaptıktan sonra emekli olan Vali Zekai Gümüşdiş, vali yardımcıları ve kaymakamlara plaket takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2015, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0