Vali Karaloğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Bursa Valimiz Münir Karaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı yayınladı.

Vali Karaloğlu’ndan Öğretmenler Günü Mesajı
banner98
Bursa Valimiz Münir Karaloğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı yayınladı. 

Bursa Eğitim Ordusunun yılmaz ve fedakar kahramanları;

Sevgili Öğretmenlerimiz;
Sizler bireyi ve dolayısıyla toplumu biçimlendiren saygın bir mesleğin temsilcilerisiniz. Manevi hazzı hiçbir meslekte bulunmayan bir gönül uğraşısı içerisindesiniz. Bu nedenle her biriniz birer gönül mimarısınız.

Genelde ülkemizin, özelde Bursa’mızın geleceğini şekillendirecek öğrencilerimizi yetiştirirken onları bir taraftan bilgiyle donatıyor, bir taraftan da çocuklarımızı eşitliğe inanan, ilkeli ve erdemli bireyler olarak yetiştiriyorsunuz.

Ülkemizde topyekün yenileşme reformları hızla ve emin adımlarla uygulanmakta. Cumhuriyetimizin 100. Yılına daha büyük bir inanç ve azimle koşar adımla yaklaşıyoruz. İşte, çağdaş uygarlık için atılan bu adımlarda sizlerin rolü oldukça önemlidir. Çünkü sizlerden beklenen, doğru bilgi ile beslenen, sorgulayabilen, demokrasi kültürünü özümsemiş, millet, bayrak, ve tarih şuuru ile donatılmış bireyler yetiştirmenizdir. Bu sebeple omuzlarınıza aldığınız bu sorumluluk ağır olmakla birlikte, bir o kadar da kutsaldır.

Başöğretmen Atatürk’ün meslektaşları Değerli Öğretmenlerimiz;
24 Kasım Öğretmenler Gününüzü en kalbi duygularla kutluyor, eğitim çalışmalarında emeği geçen ama bugün aramızda olmayan öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2013, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0