Vakıfbank'tan BTSO Üyelerine Özel Kredi

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), VakıfBank ile imzaladığı protokol kapsamında, BTSO üyelerine uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle kredi kullanma imkanı sunuyor.

Vakıfbank'tan BTSO Üyelerine Özel Kredi
banner98
 Sağladığı finansal kaynakları, her türlü ihtiyaca göre geliştirdiği kredi ve bankacılık ürünlerini, uygun faiz oranı ve vade seçenekleriyle reel sektörün hizmetine sunmaya devam eden VakıfBank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile güçlerini birleştirdi. VakıfBank ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyesi firmalara uygun faiz oranı ve ödeme koşullarıyla kredi seçenekleri sunulacak.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay ile VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan’ın katılımıyla, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda imzalanan protokole göre VakıfBank, oda üyelerine, finansal ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla cazip seçeneklerin yer aldığı paketlerle, uygun faiz oranı ve vadelerde kredi kullanma imkanı sağlayacak.
"7 yıl vadeli İşyeri Edindirme Kredisi"
VakıfBank, 7 yıla kadar vadeli 'İşyeri Edindirme Kredisi'ni yüzde 0,92’den başlayan faiz oranlarıyla, 5 yıla kadar vadeli 'İşletme İhtiyaç Kredisi'ni ise yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranları ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine sunacak. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri ayrıca, uygulanacak finansal desteklerden ve 'VakıfBank KOBİDOST İşletme İhtiyaç Kredi'sinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecek. Üyeler nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için de uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinde de faydalanabilecek. Protokol kapsamında, ihracat ve ithalat işlemi yapan oda üyelerinin akreditif ve vesaik mukabili ihracat işlemleri çok uygun masraflarla gerçekleştirilecek.
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay Türkiye'nin kalkınmasında üretimin önemine işaret ederek, "Bu yolda atılan her adım, Türkiye'yi hedeflerine daha da yaklaştıracaktır. İmzaladığımız kredi protokolü ile VakıfBank, üyelerimize uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kredi kullandıracaktır. Protokolün üyelerimiz adına hayırlı olmasını diliyor, VakıfBank yetkililerine, verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
"Kaynaklarımızı hizmetinize sunuyoruz"
İmza töreninde yaptığı konuşmada, Marmara Bölgesi’nin gerek kaliteli iş gücü, gerekse sanayisi ve dünyada rakipsiz markalarıyla dış ticarette diğer illere örnek olduğunu belirten VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan, “Sizlerle işbirliğimizi yeni alanlara taşımak bankamız için ayrıca önem taşımaktadır. Diğer illerimizde olduğu gibi, Bursa başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2014, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0