ÜZÜM SPOR’DAN SARGIN’A ZİYARET

Bursa 2.Amatör de ter döken Elbeyli Üzüm Spor oyuncuları ve yöneticileri İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ederek, adının yazılı olduğu formayı hediye ettiler.

ÜZÜM SPOR’DAN SARGIN’A ZİYARET
banner98
 İznik’e bağlı Elbeyli Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve Bursa 2.Amatör küme de ter döken Üzüm Spor oyuncuları ile yöneticileri İbrahim Erdem, Engin Akbaşlı ve Mehmet Yaman İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Osman Sargın’a desteklerinden dolayı teşekkür eden heyet Başkan Sargın’a adının yazılı olduğu 16 numaralı forma hediye ettiler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Osman Sargın, “Elbeyli Üzüm spor oyuncuları ve yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bizler gençlerimiz ile ilçemiz de sportif faaliyet yürüten tüm kulüp ve sporcuların her zaman destekçisi olduk, yanlarında olduk. İlçemiz de sportif faaliyetlerin artırılması, gençlerimizin bu yönde yönlendirilmesi için belediye olarak birçok çalışmaya imza atıyoruz. Futboldan, kanoya, güreşten, kürek sporunu kadar, salon sporları, su sporları, doğa sporları gibi birçok alanda gençlerimizi yetiştiriyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile birçok federasyonumuz ile ortak şampiyonalara müsabakaları organize ediyor ev sahipliği yapıyoruz. Gençlerimizi spora yaptığımız desteklerle bu tür faaliyetlere özendirmeyi ve çekmeye çalışıyoruz. Bizler gençlerimizi ne kadar çok bu tür faaliyetler içerisine çekebilirsek aynı oranda da kötü alışkanlıklardan çekmiş oluruz. İşte bugün de burada alt yapıdan yetişerek ileride birçok kulüpte futbolcu olarak ter dökecek olan minik yavrularımızın yanındayız. Her zaman desteğimiz onlarla. Ayrıca son olarak belirtmek istiyorum.27-28-29 Ekim 2017 tarihlerinde ilçemiz 3.Uluslararası Balkan Güreş Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Yani bu tarihlerde dünya güreşinin kalbi İznik’te atacak. Ben bu vesile ile tüm güreş severleri ve hemşerilerimizi bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.


Elbeyli Üzüm Spor oyuncuları ve yöneticileri daha sonra Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu ile Yazı İşler Müdürü Mehmet Pösteki’yi ziyaret ederek isimlerinin yazılı olduğu Üzüm Spor forması hediye ettiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0