Üreten Kadınlar Platformu

Mudanya'da “Üreten Kadın Kuruluşları Platformu” kuruldu.

Üreten Kadınlar Platformu
banner98
 Kent Konseyi tarafından yürütülen proje ile Mudanya’daki kadınların ürünlerini pazarlamak ve istihdam sağlamak maksadıyla Üreten Kadın Kuruluşları Platformu mutabakat metni imzalandı. Törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı ve kadın derneklerinin yöneticileri katıldı. Kazancı, platformun gayesinin üretim, pazarlama ve istihdam olduğunu belirterek, “Kadınlarımızın, üretim, pazarlama ve istihdam alanlarında eğitilmelerini sağlamak, gerekli kurum ve kuruluşlar nezdinde girişimlerde bulunmak, bu konularda araştırma yapılması hedefleniyor. Üreten kadın sayısını artırmayı planlıyoruz” dedi.
Başkan Hayri Türkyılmaz da, “Bir çatı altında toplanan bu dört derneğimizi tebrik ederim. Biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Hep beraber çok güçlü bir Mudanya oluşturacağımızı düşünüyorum. Biz Mudanyalılara hizmet ettikte mutlu oluyoruz. Birlikte çalışıp çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Konuşmaların ardından 4 derneğin katılımıyla oluşturulan Mudanya Üreten Kadın Kuruluşları Platformu'nun mutabakat metni imzalandı.
Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0