ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ için GERİ SAYIM BAŞLADI

İş dünyasının en önemli buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı. Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi, Grand Yazıcı Otel’de 24-25 Mart’ta 100’e yakın konuşmacısı ile ekonominin gündemini belirleyecek.

ULUDAĞ EKONOMİ ZİRVESİ için GERİ SAYIM BAŞLADI
banner98
 Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya’nın yer alacağı Zirve’nin açılış konuşmalarını Capital ve Ekonomist Yayın Direktörü M. Rauf Ateş ile Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş yapacak.
Zirve’de neler konuşulacak?

Gençlerin geleceğe hazırlanması için şirketlerin yapacağı sosyal yatırımların öneminin anlatılacağı Zirve’de, enerji sektörünün bugünkü durumu ve gelecek beklentileri tartışılacak. İş dünyasının ikinci ve üçüncü nesil temsilcilerinin katılımıyla yarının liderlerinin konuşulacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, yükselen teknolojiler Türkiye’den ve dünyadan önemli isimler tarafından değerlendirilecek. Yeni Türkiye’nin tartışılacağı Zirve’de, Y kuşağında liderlik ve bankacılığın geleceği incelenecek.

Türkiye’de girişimciliğin artması için izlenebilecek yolların ortaya konacağı Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, yeni global düzende ekonomi ve politika arasındaki ilişki anlatılacak. Zirve’nin ‘Feragat Zamanı’ oturumunda, konjonktürel olarak siyasi ve ekonomik belirsizlikler nedeniyle dünyada ve Türkiye’de yaşanan zor şartları ortadankaldırmak için kârın değil, ülkeye katkının nasıl öne çıkacağı ve bu dönemlerde liderlerin oynayacağı rol konuşulacak.

Türkiye’nin 2023 projeksiyonları çerçevesinde altyapı ve sağlık yatırımlarınındeğerlendirileceği Zirve’de, yeni nesil inovasyon tartışılacak. Özellikle son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi haline gelen gayrimenkul sektörünün detaylı olarak inceleneceği Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde, kalkınmanın motoru olarak kabul edilen eğitim konusunda dünyadaki örnekler ve Türkiye’nin atması gereken adımlar tartışılacak.

Güçlü sponsor desteği

Garenta’nın altıncı kez ana sponsorluğunu üstlendiği Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde Ekol Lojistik, Metal Yapı Konut, Samsung, SBK Holding, Türkiye İş Bankası, Türk Telekom ve Vodafone gold sponsor olarak yer aldı. Akkök, Alexion Partners, Autodesk, Citibank, Danone, Global Yatırım Holding, HSBC, Socar, TEB, TorunCenter ve Zorlu Holding’in oturum sponsoru olduğu Zirve'de, PTT ve TAV Havalimanları destek sponsorları oldu. CNN Türk, DHA ve Hürriyet’in medya sponsoru olduğu Zirve’nin etkinlik sponsorluklarını Cisco, Intel, DAP Holding ve Denizbank, içecek sponsorluğunu ise Uludağ İçecek üstlendi.
Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0