ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ GENEL BAŞKANLARINDAN SELÇUK TÜRKOĞLU’NA ANLAMLI DESTEK

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’na, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarından anlamlı bir destek geldi.

ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ GENEL BAŞKANLARINDAN SELÇUK TÜRKOĞLU’NA ANLAMLI DESTEK
banner98

Milliyetçi camianın sevilen, saygın ve sembol olan etkili isimleri Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları Atila Kaya ve Suat Başaran ve iş insanı Muhammed Şerifoğlu Bursa’da, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu ile sahur buluşmasında bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdiler.
Türkiye’nin kritik bir siyasi eşikten geçtiğini, 31 Mart’taki sandık sonucunun, sonraki politik sürecin belirleyicisi olacağını işaret eden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanları Atilla Kaya ve Suat Başaran, “Bugüne kadar milliyetçi duruş çizgisini hiç bozmayan, davanın istikrarlı savunucusu kimliğini hep muhafaza eden Selçuk Türkoğlu Kardeşimizin, seçimlerden beklediği desteği alarak alnının akıyla çıkması, milliyetçi camiamız için de umut verici olacak, gerçek dava insanı ülküdaşlarımızın mücadele azmini artıracaktır” dediler.
Selçuk Türkoğlu’nun öğrencilik yıllarının ve takip eden sendikal mücadele dönemi ile milletvekilliği kariyerinin, Merhum Alparslan Türkeş’in tarif ettiği gerçek memleket davası yolundan sapmadan yürüyen milliyetçiler için gurur kaynağı olduğunun ve örnek bir karakter olarak dikkat çektiğinin altını çizen Kaya ve Başaran, “Bu düşüncemizi Bursa’ya gelerek açıklamak ve kendisine desteklerimizi bizzat ifade etmek istedik. Bursalıların da kendisine çok değer verdiklerini ve bu yolda da yalnız bırakmayacaklarını biliyor ve inanıyoruz. Allah yolunu ve bahtını açık etsin” diyerek başarılar dilediler.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu da sahur buluşmasının kendisi için çok büyük bir anlam ifade ettiğini vurguladı.
Şahsına gösterilen teveccüh nedeniyle ziyadesiyle çok mutlu olduğunu söyleyen Türkoğlu, “Her biri ülkücü ve milliyetçi camiamızın sevilen, sayılan ve sembol olmuş isimleri kabul edilen Kıymetli Ağabeylerimin Bursa’ya kadar zahmet edip gelerek bana güç vermeleri gerçekten çok anlamlıdır. Şahsıma atfettikleri değer için ayrıca teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Tabi ki bu kıymete layık olabilmek için ömrüm boyunca onurla, gururla çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0